No t'ho perdis

<p>Tram de la ruta del riu Tourdera entre Malgrat de Mar i Palafolls</p>

Calçat esportiu, roba còmoda, casc i una bicicleta. Això és tot el que necessites si vols passar un dia fantàstic pedalant a prop de casa. Surt a passejar en família, gaudeix de la natura i coneix la història amb aquestes sis rutes per fer amb bicicleta que et proposem a continuació.

Properament...

Volta Ciclista a Catalunya - Etapa 2
Esport

Viu la Volta Ciclista a Catalunya al seu pas per Calella!

Viu la Volta amb Viladecans The Style Outlets
Esport

Per celebrar que Viladecans és meta d'etapa a la Volta a Catalunya, Viladecans The Style Outlets ha organitzat una divertida activ...

Esport

La Volta Ciclista a Catalunya és la principal cursa ciclista per etapes que es disputa a casa nostra. Iniciada el 1911, és una de ...

 

 

El + vist

<p>Passeig en bicicleta al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Monstseny</p>

És fàcil parlar de sostenibilitat, però a vegades costa més portar-la a la pràctica. A l'hora de pensar en els plans pel cap de setmana o en una escapada més llarga pot ser que no sàpigues per on començar a buscar, per això avui t'oferim algunes de les millors propostes per practicar un turisme responsable al Vallès Oriental.

<p>Passeig entre vinyes amb bicicleta elèctrica</p>

Ets un aventurer de més de 125 centímetres d'alçada? T'agrada viatjar sobre dues rodes, pedalar sense cansar-te i descobrir la natura al teu ritme? Amb una bicicleta elèctrica pots fer-ho! A les comarques de Barcelona, hi ha molts centres que les lloguen i et proposen rutes guiades per GPS. Gaudir dels paisatges rurals més espectaculars mai ha estat tan fàcil!

<p>Via brava platja d'Aiguadolç</p>

Si t'agrada nedar, fer snorkel, t'apassiona el mar i vols descobrir el fons marí i el litoral, a Costa Barcelona tens l'oportunitat de fer-ho de forma segura nedant a les vies braves. Posa't el banyador i descobreix aquesta xarxa pública d'itineraris marins en un entorn natural privilegiat.

Zeige 1 - 3 von 9 Ergebnissen.

Guies i mapes