La ruta de la setmana

<p>Una imatge d'un excursionista passejant per Collserola </p>

Ara que el fred ja ha arribat, pot ser que tinguis ganes de quedar-te a casa sota una bona manta, però, en realitat, hi ha moltes excursions que pots fer fins i tot en els dies que més baixen les temperatures. Vora el mar o a la muntanya, les comarques de Barcelona estan plenes de racons on quasi sempre toca el sol i pots gaudir de l’entorn a una temperatura agradable! Tens ganes de descobrir-los?

Laden Sie sich die App BCN+ herunter (auf Katalanisch)

A prop de Barcelona hi ha moltes rutes, ara tens una app per descobrir-les 

 

 

 

 

 

Rutes familiars

<p>Una imatge d'un tram senyalitzat de la ruta Tourdera </p>

Del Montseny a la Mediterrània, en bicicleta o caminant, t’espera un camí increïble... Estàs preparat per descobrir els paratges naturals que envolten el riu Tordera i la Riera d'Arbúcies? Resseguint els diferents trams d'aquest itinerari, podràs gaudir de l'esport i meravellar-te amb un recorregut únic, on els paisatges i la riquesa del patrimoni et deixaran bocabadat.

<p>Fageda al Parc Natural del Montseny</p>

Si busques un lloc amb paisatges bonics de muntanya a prop de Barcelona, el Parc Natural del Montseny et sorprendrà. Declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO, aquest massís ha estat l'escola d'excursionisme de bona part dels catalans, l'espai on molts aficionats al senderisme s'han penjat la motxilla a l'esquena per primera vegada. T'expliquem tres propostes per descobrir-ho.

<p>El Maresme des del mirador de Sant Mateu</p>

Entre el Vallès i el Maresme s'alça la Serralada Litoral, un espai protegit entre grans nuclis urbans. Un lloc ideal per respirar una mica d'aire pur, fer exercici i des d'on les vistes sobre el mar i la comarca del Maresme són increïbles. Et proposem dues rutes entre l'interior i la platja, entre el Vallès i el Maresme per gaudir de l'horitzó blau.

Zeige 4 - 6 von 14 Ergebnissen.

Guies i mapes