No t'ho perdis

<p>Càmping El Garrofer de Sitges </p>

El glàmping és una opció que té cada cop més tirada per gaudir de la natura sense renunciar a cap comoditat. El nom ve de l’anglès: glamorous camping. No cal explicar molt més per entendre que és una experiència que et promet relax i tranquil·litat amb tots els luxes. A continuació, et proposem algunes opcions que tens molt a prop per gaudir de la costa, dels Pirineus i dels millors paisatges de les comarques de Barcelona. Les vols descobrir? 

Properament...

Alquímia de Primavera
Natura

Una iniciativa per a donar la benvinguda a la primavera conreant la renovació que ofereix la nova estació. Un dia d'activitats env...

Taller de dibuix entre arbres fruiters
Natura

Envoltats per la natura que hi ha a la finca de La Beneta, la il·lustradora Maria Sagrera ens guiarà en un taller de dibuix per pl...

Passejada botànica guiada
Natura

Descobreix els usos i virtuts de les plantes en aquesta passejada.

 

 

 

 

El + vist

<p>Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny</p>

Set rutes de senderisme amb diferents dificultats i distàncies perquè, vagis sol, en família o amb amics, trobis l’excursió perfecte per passar el dia a la muntanya, envoltat de natura. És hora de posar-se roba còmoda, calçat esportiu i sortir a descobrir racons que t’ompliran els ulls de bellesa i l’ànima d’energia positiva!

<p>Torrelles de Llobregat </p>

Les rutes circulars permeten gaudir de paisatges diferents des del principi fins al final. Ni tornes pel mateix camí ni t'has de preocupar d'on has deixat el cotxe. Perquè puguis escollir on t'agradaria anar, et proposem cinc rutes circulars per cinc comarques, totes sorprenents.

<p>Pedraforca</p>

Un dels majors secrets dels catalans són les coordenades on, cada tardor, les famílies surten a collir o caçar els bolets. Aquí et descobrim alguns indrets que són propicis per trobar-ne als peus dels arbres, això sí, no podem garantir que n'hi hagi perquè els bolets depenen de factors varis climatològics i de l'entorn. Recorda collir només els bolets que coneguis bé i ser respectuós amb la natura. Algunes de les àrees de pícnic que venen a continuació tenen barbacoes, així que podries arribar a cuinar els bolets que has collit.

Showing 10 - 12 of 21 results.

Guies i mapes