Col·lectius de cuina
-
El Racó de la Cigonya
Restaurants Costa BarcelonaA l'any 2000, naixia als Monjos un nou concepte gastronòmic basat en la tradició de la cuina catalana, la innovació i la creativitat. Tant l'exploració de nous mètodes d'aplicar els cànons culinaris tradicionals com el disseny de plats, fets amb productes de proximitat i de temporada, formen part de la filosofia d'El Racó de la Cigonya.
-
El Cau del Vinyet
Restaurants Costa BarcelonaEl Cau del Vinyet és acollidor i ofereix una cuina de mercat més que correcta amb plats força destacats. L'establiment disposa de terrassa i, a més, d'un saló per a tota mena de celebracions.
-
El Cingle
Restaurants Costa BarcelonaElegància i presentació es donen la mà per acompanyar la cuina d'El Cingle, de Montse Estruch, un restaurant que combina els productes de temporada amb deliciosos sabors exòtics. Compta amb una gran varietat de propostes i diferents línies, des de la més informal a una més luxosa, una carta de vins i aigües molt completa i un menjador ampli i modern.
-
El Bellver La Calma
Restaurants Costa BarcelonaEl Bellver, que es troba a La Calma Parc Etnològic de Tagamanent, és un restaurant que aposta per una cuina tradicional catalana, elaborada amb productes ecològics i de la terra.
-
El Cigró d'Or
Restaurants Costa BarcelonaVilafranca del Penedès és, des del 2012, la nova casa d'El Cigró d'Or, el restaurant que Oriol Llavina va regentar durant deu anys a Gelida. Llavina hi segueix al capdavant, i l'esperit és el mateix: una cuina inquieta com ell, molt viva i intensa, i que aspira a seguir creixent i treballant els productes de la terra promovent la tradició vinícola del Penedès.
-
Casa Nostra
Restaurants Costa BarcelonaCasa Nostra és un restaurant que es dedica a la cuina mediterrània, elaborada amb productes ecològics, de temporada i de proximitat.
-
Capritx
Restaurants Costa BarcelonaCapritx és un restaurant que es caractaritza per oferir una cuina creativa elaborada amb productes ecològics, de qualitat i de temporada. L'any 2010, el xef va aconseguir una estrella Michelin.
-
Cal Saldoni
Restaurants Costa BarcelonaCal Saldoni ofereix als comensals plats a la carta amb productes de temporada. La cuina, com ells mateixos la defineixen, és una “cuina moderna de l’àvia”, amb un punt i uns sabors rústics, i un toc modern.
-
Ca l’Ignasi
Restaurants Paisatges BarcelonaAl restaurant Ca l'Ignasi es pot gaudir d'una cuina tradicional catalana, elaborada amb productes ecològics, de temporada i provinent de productors locals.
-
Cal Mingo
Restaurants Costa BarcelonaQuan Cal Mingo va obrir portes a Viladecans el 1998, ja tenia deu anys d'experiència a Castelldefels. La cuina de mercat i tradicional dóna vida a un local amb una extensa carta en la qual també s'ofereixen propostes innovadores de temporada. El bacallà i els arrossos són algunes de les grans especialitats de la casa.