Col·lectius de cuina

Resultats actuals S'estan mostrant 41 - 50 de 84 resultats.
 • Restaurant Rubell

  Restaurants Paisatges Barcelona

  El Restaurant Rubell ofereix un repertori de plats típics catalans basats en la qualitat de la matèria primera amb l'objectiu de "menjar com a casa". Ofereixen servei a la carta, menús de grup i un altre menú que varia diàriament. 

 • Fonda Neus

  Restaurants Costa Barcelona

  L'equip de la cuina de la Fonda Neus ofereix una cuina tradicional catalana i un maridatge de plats elaborats amb essència de cava. És un dels restaurants més clàssics de Sant Sadurní d'Anoia.

 • Follia

  Restaurants Costa Barcelona

  Una antiga masia exquisidament restaurada a Sant Joan Despí, a tocar de Barcelona, és el bressol de La Follia. Fusta, pedra, ferro i vidre conformen un elegant escenari on Jó Baixas, el xef, porta al límit la creativitat, en un espai oníric on podrem sentir-nos còmodes i gaudir d'una cuina d'alt nivell.

 • Esmarris

  Restaurants Costa Barcelona

  Esmarris ofereix una cuina de base mediterrània però arriscada, amb tocs moderns i innovadors. Una alta qualitat i un celler destacable donen forma a una idea, que pren cos en un local elegant, i que es tradueix en receptes de sempre, algunes d'elles reinterpretades.

 • El Recó de l'Avi

  Restaurants Pirineus

  Restaurant rural especialitzat en carns a la brasa i cuina tradicional catalana.

 • El Racó de la Cigonya

  Restaurants Costa Barcelona

  El Racó de la Cigonya, inaugurat l’any 2000, és un restaurant que ofereix una cuina tradicional amb una tècnica moderna i que potencia la creativitat. La cuina, formada per un equip jove, explora constantment nous mètodes de creació.El restaurant té tres menjadors i una terrassa.

 • El Racó de la Cigonya

  Restaurants Costa Barcelona

  A l'any 2000, naixia als Monjos un nou concepte gastronòmic basat en la tradició de la cuina catalana, la innovació i la creativitat. Tant l'exploració de nous mètodes d'aplicar els cànons culinaris tradicionals com el disseny de plats, fets amb productes de proximitat i de temporada, formen part de la filosofia d'El Racó de la Cigonya.

 • El Racó

  Restaurants Costa Barcelona

  El Racó és un restaurant de marcada tradició i ambient casolà, on dia a dia ofereixen una cuina senzilla, però amb bons productes i un servei familiar, i procuren que el protagonista sigui el client. Diàriament, seleccionen els millors productes del mercat i els acompanyen amb productes de temporada per aconseguir una cuina senzilla i honesta.

 • El Palau Vell

  Restaurants Costa Barcelona

  El Palau Vell és tota una institució: es tracta tant del lloc de reunió de cicloturistes als matins, com del punt de trobada per a organitzar celebracions i menjars de negocis, tot gràcies trobar-se a prop d'un polígon industrial.

 • El Mirador de Sant Just

  Restaurants Costa Barcelona

  El Mirador de Sant Just és el restaurant ubicat a la ximeneia d'una antiga fàbrica de ciment. Els forjats i les estructures de formigó s'han conservat intactes i es combinen amb mobles moderns de fusta. Elaboren cuina de temporada i de productes locals i ofereixen carta i diferents menús.

S'estan mostrant 41 - 50 de 84 resultats.