Col·lectius de cuina
-
Cal Saldoni
Restaurants Costa BarcelonaCal Saldoni ofereix als comensals plats a la carta amb productes de temporada. La cuina, com ells mateixos la defineixen, és una “cuina moderna de l’àvia”, amb un punt i uns sabors rústics, i un toc modern.
-
Cal Mingo
Restaurants Costa BarcelonaQuan Cal Mingo va obrir portes a Viladecans el 1998, ja tenia deu anys d'experiència a Castelldefels. La cuina de mercat i tradicional dóna vida a un local amb una extensa carta en la qual també s'ofereixen propostes innovadores de temporada. El bacallà i els arrossos són algunes de les grans especialitats de la casa.
-
Cal Marçal
Restaurants PirineusCal Marçal és un restaurant familiar que porta oferint el millor servei des del 1984. És la família Sayós la que porta el negoci i la que s’encarrega de dur a la taula el millor de la cuina casolana, del Berguedà i els millors embotits de la comarca. Sempre es treballa amb productes de temporada. A més, es pot pair l'àpat descansant a l’hotel Cal Marçal per fer la vetllada rodona.
-
Cal Blay Vinticinc
Restaurants Costa BarcelonaAquest restaurant, un dels més emblemàtics de Sant Sadurní d'Anoia, ofereix cuina catalana que combina la tradició amb les noves tendències i disposa de més de 120 caves elaborats en la localitat entre els quals escollir.
-
Ca l’Ignasi
Restaurants Paisatges BarcelonaAl restaurant Ca l'Ignasi es pot gaudir d'una cuina tradicional catalana, elaborada amb productes ecològics, de temporada i provinent de productors locals.
-
Ca l’Amagat
Restaurants PirineusA Ca l'Amagat destaquen els plats típics de la cuina catalana amb productes autòctons i de temporada, tot i que també ofereixen suggeriments amb algun toc propi de la gastronomia més moderna. El milfulls de bacallà esqueixat amb escalivada, el confit de cuixa d’ànec amb puré de dàtils, el cabrit saltat amb alls i julivert o el rap a la planxa sobre llit de carbassó, són només algunes de les seves propostes. Des de mitjan setembre fins a mitjan novembre, quan arriba l’època de bolets, i com és propi a les terres del Berguedà, Ca l’Amagat ofereix un menú basat en aquest producte.
-
Ca la Manyana
Restaurants Paisatges BarcelonaCa la Manyana conserva l’encant de les fondes de poble i, sobretot, el seu caràcter familiar. El restaurant es troba ubicat dins de l’hostal i recull, com bé expliquen els propietaris, el sabor de sempre amb el gust d’avui. També estan especialitzats en festes familiars i celebracions de grups, en un entorn immillorable entre les Guilleries i la plana de Vic.
-
Ca l'U
Restaurants Paisatges BarcelonaÉs un dels restaurants més antics de Vic i ofereix una carta de cuina tradicional catalana i de mercat.
-
Boccatti
Restaurants Paisatges BarcelonaEl restaurant mostra a diari els productes frescos adquirits pel propietari –llobarro, rovellons o gambes, per exemple--, en un aparador que se situa en un local petit i amb encant i que destaca pel seu tracte personalitzat.
-
Andalucía
Restaurants Costa BarcelonaMolt a prop del centre de Castelldefels es troba el restaurant Andalucía, un local gran i acollidor que dóna un tracte familiar i ofereix diferents tipus de menús, el diari i el dels caps de setmana. La seva aposta gastronòmica és àmplia i variada, destacant una cuina mediterrània amb la seva espacialitat en marisc. També elaboren plats com són els arrossos, carpaccio de ceps amb foie, bacallà, pop, entrecot a la pedra i espatlla de xai, sense oblidar-nos de les tapes. Disposa també d'un saló per a celebracions i d'una agradable terrassa.