Col·lectius de cuina
-
El Mascarón
Restaurants Costa BarcelonaEl Mascarón és un restaurant de caire familiar que proposa una cuina marinera mediterrània. Brilla especialment en l'elaboració de paelles, fideuàs, amanides i pica-pica de marisc. Disposa de salons especialment indicats per a la celebració d'àpats d'empresa o en grup.
-
El Cingle
Restaurants Costa BarcelonaElegància i presentació es donen la mà per acompanyar la cuina d'El Cingle, de Montse Estruch, un restaurant que combina els productes de temporada amb deliciosos sabors exòtics. Compta amb una gran varietat de propostes i diferents línies, des de la més informal a una més luxosa, una carta de vins i aigües molt completa i un menjador ampli i modern.
-
El Cigró d'Or
Restaurants Costa BarcelonaVilafranca del Penedès és, des del 2012, la nova casa d'El Cigró d'Or, el restaurant que Oriol Llavina va regentar durant deu anys a Gelida. Llavina hi segueix al capdavant, i l'esperit és el mateix: una cuina inquieta com ell, molt viva i intensa, i que aspira a seguir creixent i treballant els productes de la terra promovent la tradició vinícola del Penedès.
-
El Cau del Vinyet
Restaurants Costa BarcelonaEl Cau del Vinyet és acollidor i ofereix una cuina de mercat més que correcta amb plats força destacats. L'establiment disposa de terrassa i, a més, d'un saló per a tota mena de celebracions.
-
El Bellver La Calma
Restaurants Costa BarcelonaEl Bellver, que es troba a La Calma Parc Etnològic de Tagamanent, és un restaurant que aposta per una cuina tradicional catalana, elaborada amb productes ecològics i de la terra.
-
Casa Nostra
Restaurants Costa BarcelonaCasa Nostra és un restaurant que es dedica a la cuina mediterrània, elaborada amb productes ecològics, de temporada i de proximitat.
-
Capritx
Restaurants Costa BarcelonaCapritx és un restaurant que es caractaritza per oferir una cuina creativa elaborada amb productes ecològics, de qualitat i de temporada. L'any 2010, el xef va aconseguir una estrella Michelin.
-
Can Jubany
Restaurants Paisatges BarcelonaNandu Jubany i Anna Orte són els inspiradors d’aquest projecte de visita obligada que compta amb una estrella Michelin i que es basa en la fortalesa de l’equip i en una filosofia que posa l’accent en la cuina catalana, en la cultura i en l’emoció, però sense aparcar la innovació.
-
Can Feu
Restaurants Costa BarcelonaL’oferta en peix salvatge i marisc és un dels grans atractius de Can Feu. Això i els quasi 50 anys d’experiència d’un negoci familiar que va començar com a petit bar de barriada a Sabadell i que va esdevenir el restaurant de referència que és avui i que proposa, a més del peix i el marisc, una àmplia oferta culinària de qualitat, cuidant molt el producte.
-
Cal Ton
Restaurants Costa BarcelonaCuina tradicional catalana amb alguns tocs innovadors és la proposta elegant de Ton Mata al local que capitaneja des del 1982 i que és tota una referència al Penedès, amb plats de mar i muntanya molt treballats i professionalitat garantida. Tot això en un establiment elegant i amb un pati interior.