Col·lectius de cuina
-
La Nansa
Restaurants Costa BarcelonaL'arròs a la sitgetana és el plat més representatiu de la cuina de La Nansa, un local familiar de Sitges al capdavant del qual ja hi han estat cinc generacions.
-
La Masia
Restaurants Costa BarcelonaCuina catalana en una casa catalana. Això es el que proposa La Masia en una masia. L’edificació data de primers de segle passat i està decorada amb tots els ets i uts, destacant una col·lecció d’ampolles de whisky. Es poden assaborir les especialitats de la nostra cuina tradicional, presidides pel típic cep amb embotits i el pa torrat amb tomàquet.
-
La Cucanya
Restaurants Costa BarcelonaAmb sabor italià en els seus inicis, avui dia presenta una proposta de cuina marinera i del país. El local, situat en un bell paratge sobre el mar, destaca també per oferir especialitats de pastisseria d'elaboració pròpia.
-
La Canasta
Restaurants Costa BarcelonaAlgunes propostes de La Canasta són el bacallà a la brasa o al pil-pil, el lluç a la basca, el llobarro a la sal, els medallons de rap, el típic suquet de pescadors o la suprema d'orada amb alls tendres i angules. També es pot triar entre un bon assortit de carns i, tal com mana la cuina mediterrània, uns bons vins per acompanyar tots els plats que surten dels fogons.
-
La Cabana
Restaurants PirineusNegoci familiar fundat l'any 2003 a Berga que aposta per una cuina de fusió entre la tradició i la modernitat amb productes de proximitat, frescos i de temporada, que ofereixen en diferents menús i a la carta.
-
La Barca
Restaurants Paisatges BarcelonaNavegar per la cuina de sempre és la filosofia del restaurant la Barca. També ofereix l’opció d’allotjament al seu hostal. Malgrat el seu nom i a la bona qualitat dels productes mariners, a la Barca es pot menjar gairebé de tot en un ambient familiar i còmode que es distribueix en diferents espais. Un dels salons, la Bodega, disposa d’un celler amb més de mil ampolles per triar.
-
Iris Gallery
Restaurants Costa BarcelonaLa proposta de l’Iris Gallery és ben peculiar, ja que es basa en un concepte diferent de restaurant que ofereix una simbiosi entre alta cuina i art. El local allotja exposicions temporals de Josep Maria Subirachs, i a la cafeteria trobem obres de Tàpies, Miró, Dalí i escultures de diversos artistes. A taula, desfilen plats d’estil mediterrani i de cuina de mercat.
-
Hotel Can Rafel
Restaurants Costa BarcelonaEnvoltat de quaranta hectàrees de bosc ideal per a la pràctica d'activitats a l'aire lliure, passejades, senderisme o btt, l'hotel Can Rafel compta amb un restaurant l'alta cuina amb una base tradicional i uns sabors autèntics. També ofereix menús especials i el menú degustació del xef.
-
Genito
Restaurants Costa BarcelonaGenito Ibèrics és un negoci de tota la vida ubicat a un local del Torrent de Sant Joan de Vilanova i la Geltrú ampli, familiar, modern i funcional dedicat majoritàriament a les tapes, tot i que també es pot gaudir d'una cuina de proximitat. Algunes de les seves especialitats són les patates braves, els calamars sevillans i la gamba de Vilanova.
-
Garbí
Restaurants Costa BarcelonaDes que va obrir portes l'any 1976 a Castellar del Vallés, el Restaurant Garbí ha sabut evolucionar amb els temps fins arribar a oferir una cuina de qualitat amb personalitat on treballen amb saviesa els productes de temporada i de proximitat. És un establiment familiar que també selecciona i presenta els vins de manera adient.