Col·lectius de cuina

Resultats actuals S'estan mostrant 31 - 40 de 84 resultats.
  • Torres Petit

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El Torres Petit és un model de negoci familiar en la més pura tradició catalana. El 1910 fou una fonda, i l’any 1986 va néixer el restaurant de la mà dels germans Molera. La cuina es va fer gran i el Torres, petit. La remodelació era una necessitat i s’ha traduït en dos espais amb aires càlids i clàssics on gaudir d’una cuina d’arrels tradicionals, tractades amb talent d’autor.

  • Tesi Restaurant

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Al Tesi Restaurant de Santpedor s'hi fa una cuina moderna però sense estridències, utilitzant productes frescos de temporada, amb plats com els ceps saltats amb botifarra negra o el garrí cruixent.

  • Sinfonía Sallés Hotel Ciutat del Prat

    Restaurants Costa Barcelona

    Ubicat dins de l'hotel Sallés Ciutat del Prat, és un establiment modern i lluminós que també disposa de terrassa. La seva oferta gastronòmica és una cuina mediterrània amb tocs d'avantguarda i amb les especialitats pròpies de cada temporada. A banda del servei de carta elaboren un menú diari de dilluns a diumenge, tant per a dinars com per a sopars.

  • Sauló

    Restaurants Costa Barcelona

    Sauló és el restaurant de l’hotel Can Galvany, situat a la localitat de Vallromanes, a la comarca del Vallès Oriental. La textura de les vinyes i l’olor de l’oliver tenen un paper protagonista al restaurant Sauló, per això, tots els seus plats, enquadrats dins del marc de la cuina tradicional catalana, estan impregnats dels millors vins i olis del país. El seu xef ha sabut plasmar a la perfecció la temàtica del restaurant als seus plats d’elaboració tradicional amb tocs d’autor.

  • Samaranch Park

    Restaurants Costa Barcelona

    El restaurant Samaranch Park està situat a 400 m del centre urbà de Molins de Rei. A la planta baixa hi ha el restaurant, d'especialitats a la carta d'autèntica cuina tradicional catalana i mediterrània; també té sales privades i una sala per a la celebració de banquets.

  • Safron Mediterranean Bistro

    Restaurants Costa Barcelona

    Gastronomia mediterrània basada en productes de temporada és la carta de presentació del Safron Mediterranean Bistro, a Sitges. Snacks freds i calents i tapes, àpats més informals i una agradable estança a la vora de la piscina exterior de l’hotel conviuen amb una variada oferta d’arrossos i paelles enmig d’un ambient distés.

  • Rosamar

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El restaurant Rosamar va néixer l’any 1979 al centre de Barcelona, però després de 25 anys va tornar a les arrels de la seva gent, el poble de Balsareny, al Bages. La seva base és catalana i de temporada, amb productes de la comarca i una cuina molt saborosa. Disposa de dos menjadors privats per a celebracions familiars o d'empresa.

  • Robert de Nola

    Restaurants Costa Barcelona

    El restaurant de Pep Riu practica una cuina de reinterpretació de les receptes tradicionals. La seva carta mostra una gastronomia arrelada al seu entorn, que va des de plats del dia a més d’una trentena de receptes estables. Ofereix menús que prenen com a base els espinacs, els carbassons i altres productes frescos de la terra, acompanyats d’una carta de vins completa i en un menjador amb uns finestrals espectaculars.

  • #

    Restaurant Hostal Cal Fuster

    Restaurants Pirineus

    Antiga fonda de camí ral situada en una cruïlla de camins, Cal Fuster és avui un hostal rural amb un molt bon restaurant qua posta per una gastronomia ecològica i de proximitat. 

  • Fonda Sala

    Restaurants Paisatges Barcelona

    La Fonda Sala és un establiment familiar que proposa una cuina de mercat variada, basada en la tradició i aprofitant el producte de la terra més propera.

S'estan mostrant 31 - 40 de 84 resultats.