Slow food
-
Ramon
Restaurants Paisatges BarcelonaEl restaurant Ramon és a Santpedor, al Bages; compta amb una tradició familiar de cinc generacions a la cuina que cuiden els productes de temporada i les matèries primeres de forma tradicional. A la carta hi ha una àmplia varietat de plats de peix i marisc, diferents menús de temporada, i una completa carta de vins. Els plats més recomanats són: amanida de bacallà amb ventresca de tonyina i rossejat de fideus.
-
Mariona
Restaurants BarcelonaEl restaurant Mariona està situat davant del mercat de Galvany. Va obrir les seves portes a la dècada de 1980 a l'espai d'una antiga vaqueria. L'establiment aposta per una cuina de mercat i mediterrània i tenen menú, tant al migdia com a la nit.
-
Restaurant Cal Batista
Restaurants Paisatges BarcelonaAls anys seixanta del segle passat, Joan Baptista Tallada, ermità del santuari de Paller, construïa a Bagà la primera edificació per dedicar-la a fonda. Així naixia Cal Batista, que avui continua essent un allotjament amb tot el sabor d’abans, inclòs el que surt de la seva cuina, basada en la tradició i en els productes de la terra i de temporada.
-
4 Capellans
Restaurants BarcelonaAquest és el restaurant de l'Hotel Barcelona Catedral, situat al cor del barri Gòtic. Ofereix una cuina mediterrània amb productes de temporada i amb un toc creatiu. Disposa d'una gran terrassa interior. Només obre de dilluns a divendres al migdia.
-
Pizzeria La Notta
Restaurants Paisatges BarcelonaPizzes però no només pizzes. Això és el que ofereix al casc antic de Berga la Pizzeria La Notta, un local decorat amb totxana vista i que compta amb un ambient força agradable. Allí, pizzes de tota mena comparteixen protagonisme amb amanides, pastes fresques, torrades, carns i plats força destacables, acompanyats a més d’una àmplia carta de vins, caves i licors.
-
El Portinyol
Restaurants Costa BarcelonaAquest restaurant té una història llarga i ancorada a la platja. Presenta una imatge avantguardista des que va ser reformat l'any 2018 i disposa de diversos espais aptes per a tota mena d'àpats amb vistes al mar. La carta es basa en la cuina marinera.
-
Pizzeria Cap de la Vila
Restaurants Costa BarcelonaLa primera pizzeria de l’Estat espanyol va obrir a Sitges el 1966. La van batejar com Cap de la Vila, perquè estava situada a bell mig del poble, a la plaça de la Vila. La seva especialitat és la cuina italiana, i ofereixen pasta fresca d’elaboració pròpia i pizza artesanal.
-
Petit Comitè
Restaurants BarcelonaAquest cèntric restaurant ofereix, de la mà del xef Nandu Jubany, una cuina que busca l'equilibri entre tradició i creativitat, sempre amb productes de temporada i de proximitat. Disposa d'un menú degustació i de menús per a grups.
-
1918 Cuina de Mar
Restaurants Costa BarcelonaRestaurant de cuina marinera situat a primera línia de mar a Vilanova i la Geltrú. Ofereix una carta amb productes de temporada i alta qualitat, fomentant el comerç de proximitat.
-
El Petit Can Batllori
Restaurants Costa BarcelonaEl Petit Can Batllori és un restaurant ubicat a Viladecans, a la comarca del Baix Llobregat. La intenció és crear un ambient acollidor i relaxat perquè els clients puguin gaudir de plats de tot el món i d'unes bones postres casolanes.