Slow food

Resultats actuals S'estan mostrant 51 - 60 de 1.478 resultats.
 • Cómico-Cómico

  Restaurants Barcelona

  La proposta d'aquest restaurant de l'Eixample barceloní és gaudir del sopar mentre es veu un espectacle d'humor. Ofereix un menú de base mediterrània. Es tracta d'un local idoni per a qualsevol tipus de celebració o sopar d'empresa.

 • Pla de la Garsa

  Restaurants Barcelona

  El restaurant Pla de la Garsa, inaugurat l'any 1976 en un edifici del segle XVII al barri del Born, ofereix una cuina que aposta per la fusió de diferents cultures culinàries, amb un especial protagonisme de la catalana.

 • #

  Can Vallés

  Restaurants Barcelona

  Situat en ple Eixample, el restaurant Can Vallés ofereix cuina tradicional elaborada amb productes de mercat i presentada de forma creativa. La decoració del local, que va començar com a celler els anys seixanta, és clàssica i sense pretensions.

 • Pati La Morera

  Restaurants Costa Barcelona

  Al carrer d’Itàlia del Masnou, dos cuiners italians, Luca Marongiu i Paulo Longhin, hi han plantat un arbre. Es diu el Pati la Morera i omple l’espai que fins fa poc ocupava un altre restaurant, El Racó de Casa. Tres principis bàsics regeixen el seu destí: oferir un menjar de nivell, amb un servei amigable i atent, i a un preu correcte.

 • Restaurant Asador de Ariza

  Restaurants Barcelona

  La brasa i la cuina basca i riojana són l’especialitat de l’Asador de Ariza. Ubicat al barri de Sant Martí, va ser un dels primers locals d’aquestes característiques a instal·lar-se a Barcelona. El lletó imperial de Burgos és un dels plats més celebrats que ofereix aquest establiment, que resulta ideal per a celebracions familiars gràcies als seus dos salons.

 • La Terrassa de Can Fisa

  Restaurants Costa Barcelona

  És el restaurant d'estiu de l'hotel Can Fisa, a Corbera de Llobregat. A l'estiu obre totes les nits i disposa d'una magnífica terrassa. La seva proposta gastronòmica es una cuina mediterrània fresca, a base d'amanides, carns a la pedra, coques, tapes i racions. El restaurant ofereix també la possibilitat de que després de sopar es pogui gaudir de la terrassa fent una copa.

 • Lluernari

  Restaurants Costa Barcelona

  Aquest restaurant, d’ambient rústic, que va obrir les portes fa més d’una dècada, està situat al barri antic del poble, en una casa de principis del segle XX.

 • #

  Pins Mar

  Restaurants Costa Barcelona

  Al restaurant Pins Mar es pot fer un àpat mariner amb vistes a la Mediterrània. Amb una ubicació immillorable al passeig Marítim de Sant Andreu de Llavaneres, aquest establiment tradicional i familiar ofereix cuina mediterrània, de mercat, casolana i de temporada davant del mar.

 • La Llavor dels Orígens

  Restaurants Barcelona

  A la Llavor dels Orígens es troba, a més d'un agradable restaurant de cuina tradicional, una botiga de productes típics de la gastronomia catalana.

 • Mun Cuina Evocativa

  Restaurants Costa Barcelona

  Restaurant situat a Terrassa que forma part de l'hotel Don Cándido, catalogat amb quatre estrelles. Ofereixen cuina mediterrània inpirada en el passat i la tradició amb lleugers tocs d'autor.

S'estan mostrant 51 - 60 de 1.478 resultats.