Slow food
-
Parco
Restaurants BarcelonaRestaurant japonès d'estètica retro, amb sofàs i taules baixes, llum tènue i ambient acollidor. Està situat als Jardinets de Gràcia, la part alta del passeig de Gràcia, i té fama de fer un nigiri de peix mantega espectacular.
-
Paradís Can Amat
Restaurants Costa BarcelonaEntre les especialitats del restaurant, s’hi troben tots els plats a base de peix i els que incorporen bolets quan arriba la temporada. De bolets i de molts altres menjars, com l’arròs o els calçots, n’organitzen campanyes gastronòmiques en què aquests productes esdevenen els autèntics protagonistes en diferents receptes.També disposen d’una àmplia carta de vins guardats en un magnífic celler per acompanyar un ampli ventall de plats.
-
Papageno
Restaurants Paisatges BarcelonaAl restaurant Papageno hi trobem de primers, carpaccio de gambes amb vinagreta de mango i crostons, gaspatxo de cireres amb timbal de llagostins o terrina de foie semicuit amb codony i carquinyolis. Entre les carns, hi ha plats com filet de bou amb col i patata, cruixent de cansalada i reducció de Pedro Ximénez, o magret d’ànec amb maduixes agredolces.
-
Palmira
Restaurants BarcelonaEn aquest establiment, també conegut com el Balcó de Canyet, cada plat es cuida al detall i posa en valor les textures i els sabors. La carta, exclusiva, inclou plats com Ferrero Rocher de foie, ametlles caramelitzades, i xocolata pintada amb pols d’or; amanida de llamàntol, mongetes i salsa de coral; o rap arrebossat amb romesco i crema de calçots.
-
Ot
Restaurants BarcelonaRegentat per Ferran Caparrós, cuiner modern i radical, que elabora una cuina d’autor, la proposta culinària s’articula a través d’un petit menú i i un altre de degustació que canvia cada mes.
-
Ospi
Restaurants Paisatges BarcelonaAl restaurant Ospi, l'Òscar Piedra elabora unes tapes que, seguint la base de la tradició de sempre, es preparen amb una presentació molt més original per demostrar que el disseny també pot arribar a aquests petits plats. A més d’aquestes singulars tapes, també hi ha servei de menú diari, esmorzars i sopars. Per a qui vulgui gaudir d’un ventall més ampli de receptes, hi ha l’espai del restaurant, amb capacitat per a unes quaranta persones. La decoració és moderna i elegant, molt més formal que a la cafeteria. Els plats són el resultat de l’estudi de la cuina tradicional sempre sota la imaginació del xef.
-
Osmosis
Restaurants BarcelonaRestaurant ubicat a l'Eixample barceloní especialitzat en alta cuina catalana. Disposa de diversos menús degustació per escollir segons la gana que es tingui i per ajustar-se al temps de què es disposi. És un local allargat, dividit en dues plantes i decorat amb sobrietat i elegància.
-
Ondarra-Berri
Restaurants BarcelonaAl restaurant basc Ondarra-Berri saben que qui entra al seu local busca dues coses: tastar alguns dels pintxos més típics o dinar bé, amb bones racions i a bon preu. Compleixen els dos objectius, fins i tot, dividint el local en dos ambients: una barra a la qual es pot anar de tapes i un menjador per a tothom que va a seure i gaudir del menjar amb més temps.
-
Òleum
Restaurants BarcelonaAquest és el restaurant del Museu Nacional d'Art de Catalunya, a la muntanya de Montjuïc, i ofereix unes vistes excepcionals de Barcelona a través dels seus amplis finestrals. La cuina és mediterrània, de temporada i amb tocs creatius.
-
Nuclo
Restaurants BarcelonaDins el recinte firal Fira de Barcelona Gran Via trobem aquest restaurant, que ofereix cuina de mercat amb tocs creatius. Disposa d'una agradable terrassa i de tres salons privats. Només està obert al migdia de dilluns a divendres.