Mystic

El restaurant Mystic, que va obrir les portes l’any 2006, és una de les apostes més decidides de Sant Cugat del Vallès pel disseny i les noves tendències en el món de la restauració. L’entrada, molt espectacular, ja avança un interior on domina una decoració sofisticada, amb mobles en blanc, vermell i negre de línies molt cool, en un ambient tranquil i relaxat. El Mystic consta de diferents espais, uns de més íntims, on es pot sopar amb la llum de les espelmes, i uns altres de més adients per a grans grups. Fins i tot, durant els caps de setmana, s’habilita una zona per a nens al bar del restaurant on els més menuts poden jugar o veure la televisió. A totes les sales, això sí, s’hi respira l’aire fashion que el Mystic ha aconseguit donar a l’establiment. La cuina del restaurant es basa en plats de la gastronomia mediterrània i internacional amb tocs creatius. Es poden tastar els ous estrellats revisats des d’un punt de vista modern i actual i acompanyats de pernil ibèric o xoriço, o bons entrecots, entre les carns, per a tothom que vulgui un àpat més consistent. Per als amants del peix, també hi ha receptes com el lluç a la basca, el bacallà a la mussolina del piquillo o el sushi i el tataki de tonyina, per a qui s’estimi més triar plats amb tocs orientals. Les postres casolanes elaborades al Mystic ofereixen creativitats tan dolces com el coulant de xocolata o les taronges de la iaia. Pel que fa als vins, es pot triar entre més d’un centenar de referències espanyoles i catalanes, a més d’altres que procedeixen de denominacions d’origen internacionals.
Preu mitjà
Baix

Al mapa