Slow food
-
A Restaurant
Restaurants BarcelonaUbicat en un palau medieval del segle XII al cor del barri gòtic, aquest és el restaurant de l'hotel Neri Relais & Chateaux. A càrrec del xef Alain Guiard, proposa una carta pensada per compartir de cuina barcelonina, mestissa, divertida, plena d'influències i amb molt de sabor.
-
Masia Can Feral
Restaurants Costa BarcelonaA prop del Parc Natural del Garraf, envoltat de natura i a una masia del segle XVIII restaurada respectant les característiques originals, trobem aquest restaurant d'instalacions modernes i confortables. Disposa d'amplis salons per a grans esdeveniments (casaments, batejos, comunions), carpes, jardins, terrasses, parc infantil i parking. Elaboren una cuina casolana catalana i de temporada, destacant la seva especialitat en carns a la brasa a la llenya; i pels plats de cuina de temporada posen molta cura en el producte, que sempre és de proximitat i si és possible directament del productor.
-
Maricel
Restaurants Costa BarcelonaRestaurant ubicat a primera línia de mar i al peu de l'església, en un marc distingit però familiar i amb una decoració exquisida i acollidora. El xef, Louis-Philippe Capo, proposa una cuina d'arrel tradicional però actualitzada amb lògica i bon sentit.
-
L’Ona
Restaurants Costa BarcelonaLa terrassa del restaurant L'Ona, a tocar de la sorra, és un dels espais més sol·licitats, tant al migdia com a les nits d’estiu. S’hi pot tastar un plat de xanguet,, morralla o peix fregit que pot ser sardineta o seitó, musclos de roca al vapor, cloïsses o navalles a la planxa, cargols de mar, calamarsets, calamars a la romana, un plat d’escamarlans, gambes a la planxa o un bon arròs o fideuà. També és un lloc ideal per fer-hi el vermut.
-
L’Indret Semon
Restaurants BarcelonaAquest és el restaurant de la botiga Semon, que es va inaugurar a Barcelona l'any 1962 i que està ubicada just al costat. S'hi pot esmorzar, dinar (amb opció de menú), berenar i, els dijous, divendres i dissabtes, sopar.
-
Hashi
Restaurants Costa BarcelonaEn un local modern, ampli i lluminós del port del Masnou, que disposa de terrassa durant tot l'any, aquest restaurant japonès ofereix especialitats de la cuina nipona com el sukiyaki (fondue japonesa) i el hokkaido (lluç amb salsa de miso picant). Ofereixen els serveis de menjar per emportar i servei d'àpats.
-
Les Terrasses (Hotel Porta d'Alella)
Restaurants Costa BarcelonaEspecialitzat en cuina catalano-francesa i en plats amb ànec i risottos, Les Terrasses és el restaurant de l’hotel Porta d’Alella. Les vinyes de la DO Alella són visibles des de la terrassa panoràmica. Conèixer la cultura del vi i gaudir de l’entorn natural són valors afegits d’aquest establiment que també brilla amb unes postres de disseny modern i sorprenent.
-
Lasarte
Restaurants BarcelonaLa carta del Lasarte proposa una simbiosi entre els productes i els sabors del País Basc, terra natal del xef Martín Berasategui, i els autòctons de la cuina catalana. El restaurant està ubicat dins l'hotel Monument de Barcelona i ha estat guardonat amb tres estrelles Michelin i tres Soles Repsol.
-
La Taverna d'en Grivé
Restaurants Costa BarcelonaLa Taverna d'en Grivé es proveeix de matèries primeres de màxima qualitat, sempre potenciant el producte de temporada i de proximitat, comprat als productors de la zona. Cuinen amb productes frescos.
-
La Pentola
Restaurants Costa BarcelonaLa Pentola va néixer amb la intenció d'oferir una autèntica cuina italiana basada en l'ús de productes importats d'Itàlia de primera qualitat. A la seva carta s'hi pot trobar: antipasti (entrants), carpaccio, amanides, formatges i embotits italians, així com pastes i pizzes artesanes cuites amb forn de llenya.