Slow food

Resultats actuals S'estan mostrant 81 - 90 de 1.478 resultats.
 • Nova Atlàntida

  Restaurants Costa Barcelona

  Al restaurant Nova Atlàntida de Vilassar de Mar el producte és el protagonista. S'hi fa cuina de mercat i de temporada, amb una acurada oferta de peixos, arrossos i carns.

 • Nou Urbisol

  Restaurants Paisatges Barcelona

  El restaurant Nou Urbisol, ubicat a Castellolí, té tres amplis salons i grans jardins. Aquest restaurant és ideal per a la celebració de menjars d’empreses i comunions, per la seva excel·lent cuina i les seves instal·lacions. El Nou Urbisol serveix cuina catalana de mercat, d’exquisida simplicitat, preparada amb molta cura. Una cuina pensada per potenciar l’autèntic sabor que els productes naturals ens ofereixen i gaudir-los en delicioses receptes.

 • Noti

  Restaurants Barcelona

  El restaurant es distribueix en un únic espai de forma quadrada decorat en tons vermells, negres i daurats. Amb tot, s’aconsegueix un luxe funcional i un atmosfera de glamur amb aires cosmopolites i novaiorquesos. Els seus plats barregen la cuina de mercat amb tocs creatius i originals, influències orientals i molta imaginació.

 • Nomo

  Restaurants Barcelona

  El restaurant japonès Nomo està situat al cor del barri de Gràcia de Barcelona. Amb una decoració exquisida, ofereix als clients un ambient relaxat, modern i cosmopolita, així com una cuina que barreja la tradició japonesa amb les receptes locals.

 • Nogg

  Restaurants Barcelona

  Bar restaurant d'estètica moderna especialitzat en cuina mediterrània amb influència de cuines exòtiques. Té una bona carta de tapes i platets per picar o compartir i ofereix menú i mig menú de migdia. A la nit funciona com a local de copes.

 • A Restaurant

  Restaurants Barcelona

  Ubicat en un palau medieval del segle XII al cor del barri gòtic, aquest és el restaurant de l'hotel Neri Relais & Chateaux. A càrrec del xef Alain Guiard, proposa una carta pensada per compartir de cuina barcelonina, mestissa, divertida, plena d'influències i amb molt de sabor.

 • #

  Neichel

  Restaurants Barcelona

  El Neichel és un dels referents gastronòmics de Barcelona, concretament al barri de Pedralbes. Amb el Jean-Louis i el seu fill Mario als fogons, compta amb una estrella Michelin guanyada a pols en una sala elegant, confortable i premiada pel seu interiorisme, i on s’assaboreix una cuina mediterrània clàssica i de mercat plena de varietat.

 • Nectari

  Restaurants Barcelona

  Aquest restaurant, modern i acollidor, situat al costat de l'estació de Sants de Barcelona, està dirigit pel xef Jordi Esteve i té una estrella Michelin. Ofereix una cuina tradicional amb un toc actual i disposa de diversos menús.

 • #

  Món

  Restaurants Paisatges Barcelona

  El restaurant Món fa una nova proposta gastronòmica al Bages: platets per compartir basats en els ingredients de temporada dels seus horts, i els productes propis del territori, amb el toc de qualitat sempre present a Sant Benet. Més de 20 propostes suggerents amb les que es pot dinar, sopar o fer un mos entre hores, ja sigui a la sala o bé a la renovada terrassa exterior.

 • Mystic

  Restaurants Costa Barcelona

  El restaurant Mystic, que va obrir les portes l’any 2006, és una de les apostes més decidides de Sant Cugat del Vallès pel disseny i les noves tendències en el món de la restauració.

S'estan mostrant 81 - 90 de 1.478 resultats.