No t'ho perdis

<p>Degustació de cerveses artesanes</p>

En la darrera dècada, el nombre de productors de cerveses artesanes a les comarques de Barcelona ha pujat com l'escuma. Cada any que passa la producció és més alta i més diversa, destinada a un públic cada cop més especialitzat i que cerca noves sensacions al paladar. Si t'agrada la cervesa, però també conèixer com s'elabora, pren nota d'aquestes tres cerveseres que normalment ofereixen visites a les seves instal·lacions. 

Properament...

Sant Cugat, del camp a la ciutat
Gastronomia

Acompanya en Paul a recollir el tomàquet Mandó, la varietat típica de Collserola i tasta el veritable gust dels tomàquets d'hort e...

Gastronomia

Cap de setmana de portes obertes i visites gratuïtes a les explotacions agroalimentàries de Catalunya.

Cavatast
Gastronomia

Le Cavatast est un espace destiné aux amateurs de cava et de la bonne table qui propose un vaste choix de cavas, dégustations et a...

Butlletí setmanal

Souscris-toi au bulletin hebdomadaire

 

Il reçoit chaque jeudi les meilleurs plans, routes à la nature et activités singulières près de Barcelone.

Souscris-toi

El + vist

<p>Mercat d'aviram a la Fira del Gall de Vilafranca</p>

Hi ha qui creu que la gastronomia és un paisatge posat a la taula, una afirmació sorprenent que a les comarques de Barcelona no pot ser més real. Amb una enorme diversitat de conreus i un litoral marí que és prodigiosament ric, són infinits els productes que pots descobrir cada dia al mercat, i més puntualment, a un munt de festes gastronòmiques tradicionals.

<p>Degustació de cerveses artesanes</p>

En la darrera dècada, el nombre de productors de cerveses artesanes a les comarques de Barcelona ha pujat com l'escuma. Cada any que passa la producció és més alta i més diversa, destinada a un públic cada cop més especialitzat i que cerca noves sensacions al paladar. Si t'agrada la cervesa, però també conèixer com s'elabora, pren nota d'aquestes tres cerveseres que normalment ofereixen visites a les seves instal·lacions. 

<p>Ruta del pa al Lluçanès</p>

Si enyores el pa de debò, el que es feia amb mètodes artesanals, farines locals i pasta mare, t’hem de dir que encara en pots trobar a llocs com la comarca natural del Lluçanès. Una terra amb identitat pròpia, a mig camí entre la Plana de Vic i el Berguedà, on l'activitat pagesa és molt viva i on els aliments no es fabriquen: es fan. La ruta del pa i del blat forment t'encantarà tant si ets un foodie modern com un avi amb nostàlgia del passat.

Affichage des résultats 10 - 12 parmi 19.

Guies i mapes