Malgrat que la Setmana Santa ja no se celebra amb la mateixa passió religiosa d'èpoques anteriors, la passió pels dolços es manté intacta, si s'ha de jutjar per la quantitat de postres tradicionals que es preparen en aquestes dates. Algunes són molt conegudes a tota Catalunya, d'altres s'elaboren únicament en determinades localitats o comarques. Però totes són econòmiques, fàcils de fer i són delicioses. Et ve de gust tastar-les?
turisme.propostes
Properament...
El + vist
Nadal és una celebració que a les comarques de Barcelona es viu en família i al voltant d'una taula plena de plats tradicionals. En un territori amb tanta diversitat de productes de qualitat, no deixa de sorprendre que el consens sobre el menú d'aquestes festes sigui tan gran. Els caldos contundents, la cuina de l'aviram, les amanides amb verdures de temporada i les torronades no hi poden faltar. Vols saber què s'acostuma a menjar en aquestes dates tan especials?
Hi ha qui creu que la gastronomia és un paisatge posat a la taula, una afirmació sorprenent que a les comarques de Barcelona no pot ser més real. Amb una enorme diversitat de conreus i un litoral marí que és prodigiosament ric, són infinits els productes que pots descobrir cada dia al mercat, i més puntualment, a un munt de festes gastronòmiques tradicionals.
En la darrera dècada, el nombre de productors de cerveses artesanes a les comarques de Barcelona ha pujat com l'escuma. Cada any que passa la producció és més alta i més diversa, destinada a un públic cada cop més especialitzat i que cerca noves sensacions al paladar. Si t'agrada la cervesa, però també conèixer com s'elabora, pren nota d'aquestes tres cerveseres que normalment ofereixen visites a les seves instal·lacions.
Affichage des résultats 10 - 12 parmi 20.