2 d'octubre de 2025 | CETT

Hotel Alimara

 

Programa

 

Benvinguda / La destinació al plat: un viatge als sabors del territori

 

 

Conducció de la jornada a càrrec de Jordi Cartañá. Periodista. Presentador del magazine d'actualitat de Barcelona i demarcació "Aquí Barcelona" a Ràdio Barcelona-SER Catalunya.

Un espai per conèixer la visió institucional i estratègica del sector turístic a la província de Barcelona. Moderada per Soledad Bravo, Gerenta de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona amb la participació de:

  • Ana Herrera. Diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona
  • Arantxa Calvera. Directora de l’Agència Catalana de Turisme
  • Mateu Hernández. Director General de Turisme de Barcelona
  • Maria Abellanet. Presidenta del CETT

 

Història d’un èxit cuinat a foc lent, amb Lluc Crusellas

 

Les claus de detectar oportunitats, de créixer i millorar, sumant amb el sector i intentant assumir la millora contínua. L’actitud clau per assolir l’èxit i sobretot de detectar que és l’èxit per a cadascú. De la mà de Lluc Crusellas descobrirem la seva trajectòria i com ha gestionat els moments més intensos i la presa de decisions.

  • Lluc Crusellas. Pastisser i Xocolater - Eukarya

 

Compartir és la recepta 2025-2026

 

Descobreix les iniciatives que marcaran el proper any: els Premis del Cercle, “De Cercle a Cercle”, “Matins del Cercle” i l'“EnCercla’t". 

  • Anna M. Sánchez. Cap de l'Oficina de Màrqueting Turístic de la Diputació de Barcelona.

 

El menú del bon networking, amb Rosaura Alastruey

 

Una sessió dinàmica per compartir recursos i tècniques de networking. Consells pràctics i dinàmiques actives de la mà de Rosaura Alastruey.

  • Rosaura Alastruey. Especialista en networking i creació de connexions empresarials. Pionera en networking estratègic amb més de vint anys d’experiència ajudant professionals a enfortir contactes i visibilitat. La seva visió és clau per al sector turístic, on connectar, generar aliances i captar clients és fonamental.

 

La veu del talent jove, CETT-UB

 

L'alumnat del CETT - UB compartiran claus per atreure i fidelitzar talent en el sector turístic, hoteler i gastronòmic.  

 

Cloenda

 

Cloenda a càrrec d'Anna Àlvarez Jurado, coordinadora del'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme de la Diputació de Barcelona

 

 

Vols formar part del Cercle de Turisme?
Envia un correu electrònic a cercleturisme@diba.cat

 

Barcelona és molt més

#CercleTurisme25 #BCNmoltmés @TurismeDIBA

Consulta les darreres jornades:  20242023, 20222021 | Llista de reproducció Cercle de Turisme a Youtube