12a Jornada del Cercle de Turisme

15 de novembre de 2023 | Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 |  Programa
 


Resum de la Jornada

 

Benvinguda institucional

 

Presentació a càrrec d'Elisabet Carnicé.
Periodista i presentadora.

 


Lluís Matas, tinent d’alcaldessa de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat de l’Ajuntament de Sabadell.
Regidor a l’Ajuntament de Sabadell des de 2021. Format en màrqueting i comunicació gastronòmica, ha exercit diversos càrrecs al món empresarial.

 

Montse Soler Pons, vicepresidenta segona i consellera de Promoció de la comarca i suport a petits municipis del Consell Comarcal del Vallès Occidental.
Regidora a l’Ajuntament de Rubí. Graduada en Relacions Públiques i Comunicació de les Organitzacions, Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i graduada com a mestra d’Educació Primària.

 

Abigail Garrido Tinta, diputada delegada de Turisme. Diputació de Barcelona.
Alcaldessa de Sant Pere de Ribes des de l'any 2015 i regidora al mateix ajuntament des de l'any 1999 exercint diversos càrrecs amb responsabilitats de govern. Des del 2019 fins al 2021 ha estat presidenta del Consell Comarcal del Garraf. 

 

Quadrant el Cercle

Soledad Bravo, gerenta de Serveis de Turisme. Diputació de Barcelona.
Més de 16 anys dedicada a les polítiques públiques a la Diputació de Barcelona, tot i que al sector del turisme s’ha incorporat recentment. La seva formació i vocació està orientada plenament al servei públic i a la gestió de projectes amb impacte en la ciutadania i en el territori.Anna M. Sánchez, cap de l’Oficina de Màrqueting Turístic. Diputació de Barcelona.
La seva formació en màrqueting i comunicació, i la seva orientació al client li permeten veure des de la perspectiva pública com ajudar a les empreses i a les destinacions a captar al turista responsable. 

 

Canvi climàtic, l'oportunitat de l'adaptació

Susana Tarazaga i Prat, Area manager Partner Services Catalunya Booking.com. Diplomada en Turisme i amb postgrau en direcció de Màrqueting i Vendes, ha treballat durant més de 10 anys al grup Hotusa, del que va ser cap regional de vendes. Es va unir a Booking el 2011 com a Senior Account Manager i Actualment ocupa el càrrec de Area manager Partner Services  de Catalunya.

 

Talent, turisme i sostenibilitat: una combinació guanyadora

Ricardo Ramírez, chief People Officer. Civitatis. Llicenciat en Psicologia, Máster en Gestió y Direcció de Recursos Humans , Máster UC3M – Deloitte en Business Consulting, té una ampla trajectòria professional en expansió, reestructuració, fusions i adquisicions, així com desenvolupament i implementació de programes estratègics de recursos humans. Membre de JE&CON Asociación Española de Ejecutiv@s y Consejer@s, Membre del Centro de excel·lència DCH de Gestión de Talento Tech, i de la Junta Directiva de HR Talent.

 

Activitat de lideratge amb l’Orquestra Simfònica del Vallès


L’Orquestra Simfònica del Vallès ens oferirà una experiència musical de treball en equip i lideratge. El Cercle de Turisme, al igual que una orquestra, és una comunitat on cada un dels seus integrants és important i on el treball de tots suma per fer de Barcelona la millor destinació turística. 

 

Barcelona és molt més

#CercleTurisme23 #BCNmoltmés @TurismeDIBA
 

Vols formar part del Cercle de Turisme? Et pots posar en contacte enviant un correu electrònic a cercleturisme@diba.cat