2 d'octubre de 2025 | CETT
Programa
09:30 - 10:00 Acreditacions i cafè de benvinguda
10:00 - 10:15 Benvinguda
Conducció de la jornada a càrrec de Jordi Cartañá. Periodista. Presentador del magazine d'actualitat de Barcelona i demarcació "Aquí Barcelona" a Ràdio Barcelona-SER Catalunya.
10:15 - 10:45 La destinació al plat: un viatge als sabors del territori
Un espai per conèixer la visió institucional i estratègica del sector turístic a la província de Barcelona. Moderada per Soledad Bravo, Gerenta de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona amb la participació de:
- Ana Herrera. Diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona
- Arantxa Calvera. Directora de l’Agència Catalana de Turisme
- Mateu Hernández. Director General de Turisme de Barcelona
- Maria Abellanet. Presidenta del CETT
10:45 - 11:30 Història d’un èxit cuinat a foc lent, amb Lluc Crusellas
Les claus de detectar oportunitats, de créixer i millorar, sumant amb el sector i intentant assumir la millora contínua. L’actitud clau per assolir l’èxit i sobretot de detectar que és l’èxit per a cadascú. De la mà de Lluc Crusellas descobrirem la seva trajectòria i com ha gestionat els moments més intensos i la presa de decisions.
- Lluc Crusellas. Pastisser i Xocolater - Eukarya
COMPARTIR ÉS LA RECEPTA: les claus de detectar oportunitats, de créixer i millorar, sumant amb el sector i intentant assumir la millora continua. L’actitud clau per assolir l’èxit i sobretot de detectar que és l’èxit per a cadascú. De la mà de Lluc Crusellas descobrirem la seva trajectòria i com ha gestionat els moments més intensos i la presa de decisions.
11:30 - 12:00 Compartir és la recepta 2025-2026
Descobreix les iniciatives que marcaran el proper any: els Premis del Cercle, “De Cercle a Cercle”, “Matins del Cercle” i l'“EnCercla’t".
- Anna M. Sánchez. Cap de l'Oficina de Màrqueting Turístic de la Diputació de Barcelona.
12:00 - 13:00 El menú del bon networking, amb Rosaura Alastruey
Una sessió dinàmica per compartir recursos i tècniques de networking. Consells pràctics i dinàmiques actives de la mà de Rosaura Alastruey.
- Rosaura Alaustrey. Especialista en networking i creació de connexions empresarials.Pionera en networking estratègic amb més de vint anys d’experiència ajudant professionals a enfortir contactes i visibilitat. La seva visió és clau per al sector turístic, on connectar, generar aliances i captar clients és fonamental.
13:00 - 13:30 La veu del talent jove, CETT-UB
L'alumnat del CETT - UB compartiran claus per atreure i fidelitzar talent en el sector turístic, hoteler i gastronòmic.
13:30 - 13:45 Cloenda
- Ana Herrera Bordallo. Diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona
13:45 - 15:30 Dinar
Un moment per relaxar-se i continuar fent networking mentre gaudim d’un còctel dinar amb producte del nostre territori preparat pels alumnes del CETT.
Vols formar part del Cercle de Turisme?
Envia un correu electrònic a cercleturisme@diba.cat
#CercleTurisme25 #BCNmoltmés @TurismeDIBA
Consulta les darreres jornades: 2024, 2023, 2022, 2021 | Llista de reproducció Cercle de Turisme a Youtube