No t'ho perdis

<p>Bunyols de Setmana Santa</p>

Malgrat que la Setmana Santa ja no se celebra amb la mateixa passió religiosa d'èpoques anteriors, la passió pels dolços es manté intacta, si s'ha de jutjar per la quantitat de postres tradicionals que es preparen en aquestes dates. Algunes són molt conegudes a tota Catalunya, d'altres s'elaboren únicament en determinades localitats o comarques. Però totes són econòmiques, fàcils de fer i són delicioses. Et ve de gust tastar-les?

Properament...

San Miguel GastroFest Km0
Gastronomia

El Poble Espanyol celebra San Miguel GastroFest Km0, on restaurants oferiran platets amb producte del Baix Llobregat, a més d'una ...

Festa del Pèsol a Sant Andreu de Llavaneres
Gastronomia

*** LES FESTES DEL PÈSOL VAN TENIR LLOC DE L'1 AL 4 D'ABRIL. DISCULPEU LES MOLÈSTIES*** L'horta de Sant Andreu de Llavaneres desta...

Carxofa del Prat de Llobregat
Gastronomia

Un mes d'activitats de tota mena on la carfoxa és la verdura protagonista!

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te

El + vist

<p>Ruta del pa al Lluçanès</p>

Si enyores el pa de debò, el que es feia amb mètodes artesanals, farines locals i pasta mare, t’hem de dir que encara en pots trobar a llocs com la comarca natural del Lluçanès. Una terra amb identitat pròpia, a mig camí entre la Plana de Vic i el Berguedà, on l'activitat pagesa és molt viva i on els aliments no es fabriquen: es fan. La ruta del pa i del blat forment t'encantarà tant si ets un foodie modern com un avi amb nostàlgia del passat.

<p>Fira del Formatge a Osona</p>

De la pastura de vaques, ovelles i cabres fins a taula en forma de formatge i postre làctic. Al Lluçanès no hi ha secrets i pots venir quan vulguis a comprovar tot el recorregut de la llet des dels camps, granges i processadores fins els restaurants

<p>Mató de Montserrat</p>

Les comarques del Bages i l’Anoia són eminentment agrícoles i ramaderes i, d’uns anys ençà, diferents agrupacions de productors i cuiners han començat a recuperar la gastronomia elaborada amb productes autòctons, una cuina amb consciència i de proximitat. 

S'estan mostrant 13 - 15 de 20 resultats.

Guies i mapes