Les estrelles de la cuina
A les comarques de Barcelona menjaràs molt bé. És igual que t'asseguis a la cuina de les àvies, les fondes de tota la vida, els petits restaurants de muntanya, les llotges de peix de la costa o els mercats a l'aire lliure: a tot arreu gaudiràs d'un mosaic d'aromes, colors i sabors capaç de seduir els paladars més exigents. Però si vols gaudir d'una experiència gastronòmica del més alt nivell, reserva taula a qualsevol dels restaurants guardonats per la Guia Michelin. D'opcions no te'n faltaran! Cada any, molts establiments de la província veuen reconeguda la seva activitat amb alguna estrella.
A les comarques de Barcelona, la gastronomia és art i emoció. Tant si busques una cuina tradicional com propostes avantguardistes, trobaràs una oferta d’alt nivell avalada per la Guia Michelin 2025. A continuació, et presentem tots els restaurants amb estrelles Michelin dins de la província de Barcelona.
Restaurants amb tres estrelles
- ABaC (Barcelona): Jordi Cruz lidera un espai exclusiu amb plats que combinen innovació, tècnica i delicadesa.
- Lasarte (Barcelona): Martín Berasategui aporta la seva filosofia basada en l'excel·lència i l'avantguarda culinària.
- Disfrutar (Barcelona): Una proposta sorprenent que converteix el menjar en una experiència artística, creada pels xefs Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas.
- Cocina Hermanos Torres (Barcelona): Sergio i Javier Torres ofereixen una cuina immersiva d'alt nivell tècnic i creatiu.
Restaurants amb dues estrelles
- Cinc Sentits (Barcelona): El xef Jordi Artal ofereix una cuina creativa amb profundes arrels catalanes.
- Enoteca Paco Pérez (Barcelona): Un menú innovador amb ingredients locals i internacionals de màxima qualitat.
Restaurants amb una estrella
- Can Jubany (Calldetenes): Tradició catalana amb un toc avantguardista i productes de proximitat.
- Els Casals (Sagàs): Propostes basades en els productes de la seva pròpia masia.
- Lluerna (Santa Coloma de Gramenet): Cuina ecològica i de temporada amb presentacions refinades.
- Tresmacarrons (El Masnou): Propostes mediterrànies amb un toc contemporani.
- Estany Clar (Cercs): Plats que combinen el sabor de la tradició amb tècniques modernes.
- Fonda Sala (Olost): Especialistes en cuina tradicional catalana amb un toc elegant.
- Casa Nova (Sant Martí Sarroca): Destaca per la seva reinterpretació de la cuina catalana clàssica.
- L’Ó (Sant Fruitós de Bages): L'Ó, a Món Sant Benet, ofereix cuina creativa i refinada amb lligams al celler Abadal i productes locals.
A més a Barcelona ciutat, pots trobar tots aquests restaurants amb una estrella Michelin: Aleia, Alkimia, Angle, Atempo, Aürt, Caelis, COME by Paco Méndez, Dos Palillos, Enigma, Fishølogy, Hisop, Hofmann, Koy Shunka, MAE Barcelona, Moments, Mont Bar, Oria, Prodigi, Quirat, Slow & Low, Suto, Teatro kitchen & bar, Via Veneto.