Una experiència de shopping inoblidable a l'aire lliure

A només 40 minuts de Barcelona, descobreix La Roca Village, una de les onze destinacions de compres de luxe de The Bicester Village Shopping Collection. Explora més de 140 boutiques de les millors marques de moda i lifestyle amb descomptes de fins al 60% sobre el preu original durant tot l’any, en un entorn segur i privilegiat.

Banyat per la bellesa de Mediterrani, el Village desprèn un encant únic en un espai a l’aire lliure espectacular. En aquest entorn trobaràs col·leccions de dissenyadors locals, la tradició de les firmes italianes, marques icòniques nord-americanes i moltes més.

Visita el Village pel seu ampli ventall de boutiques i t’hi quedaràs pels seus excel·lents serveis d’hospitalitat: assessorament d’imatge, La Roca Village Lounge -l’espai VIP del Village-, Oficina d’Informació Turística amb un equip multilingüe, tax-free shopping, programes de viatger freqüent... Entre aquests serveis destaca el de Virtual Shopping, una nova forma de comprar que acosta l’experiència personalitzada de La Roca Village allà on siguis.

Completa el teu dia de shopping amb un tast gastronòmic en la selecció de restaurants i cafeteries del Village, on podràs degustar des d’alta cuina fins a opcions saludables o sabors mediterranis. A més, La Roca Village també es distingeix per donar suport al talent local, vinculat a la creativitat, concedint-li l’oportunitat de compartir espai amb grans noms de la moda. Així no és d’estranyar que, mentre hi passegis, trobis instal·lacions artístiques i esdeveniments exclusius.

  • Descobreix-ne més aquí. Les boutiques són només el principi…


Més informació:

La Roca Village