Солнце и пляжи

В прибрежных селениях провинции Барселона совсем нетрудно найти именно такой пляж, который вы ищете. Откройте для себя свой любимый уголок Средиземноморья и бесконечно наслаждайтесь морем и солнцем.

Идеи для поездки

Не упустите наши предложения для отдыха на пляже
<p>Espais Naturals del Delta del Llobregat</p>

Arribes al divendres sense temps per planejar el cap de setmana? Potser et ve de gust canviar d’aires sense empassar-te les cues de l'autopista. Doncs molt més a prop del que et penses tens moltes opcions per gaudir de la cultura i la natura de forma respectuosa i sostenible. Segurament ja coneixes el segell de turisme sostenible Biosphere; el que potser encara no has descobert són aquests llocs que et faran gaudir de moments inoblidables. Els descobrim?

<p>Platja del Masnou</p>

I per a tu, què és el millor del Maresme? L’estiu? Que té molts dies de sol i bon temps durant tot l’any? Els seus cels blaus i lluminosos? Que no cal triar mar o muntanya? Les raons per venir al Maresme són moltes… i avui te'n portem una altra: el Maresme té un centenar d’empreses certificades amb el segell de sostenibilitat Biosphere. Això vol dir persones que treballen per millorar productes i serveis i reduir al màxim l’impacte en la natura i l’entorn. A continuació t’ensenyem alguns d’aquests 100 plans que pots fer aquest estiu. Continua llegint perquè et sorprendran!

<p>Ситжес</p>

Какую Барселону вы знаете? Пляжи Маресме, Монтсеррат, Монсень или Ситжес — это жемчужины, которые стоит посетить, если вы приедете в Барселону этим летом. Выделите пару дней, чтобы открыть для себя эти уникальные и удивительные места с культурным, природным и кулинарным наследием.

Показывается результатов: 1 - 3 из 11.

Путеводители и карты

Спланируйте свой визит

Откройте для себя Коста Барселона

Территория, для которой море является отправной точкой

Найдите все ресурсы