Спорт

В комарках Барселоны можно заниматься самыми разными видами спорта, как в спортивных сооружениях высокого уровня, так и под открытым небом. Откройте для себя широкий спектр предложений, в которых сочетаются спорт и туризм, и поддерживайте физическую активность благодаря разнообразным идеям.

Идеи для поездки

Не упустите наши предложения, связанные со спортом
<p>En BTT per la comarca del Penedès</p>

Posa a punt la teva bicicleta de muntanya o de gravel, agafa el casc i  el bidó d’aigua, i llençat a l’aventura. Gaudeix, sol o acompanyat, d’algunes de les millors rutes de la província de Barcelona, descobreix el Penedès, la famosa ruta Cavalls del Vent, o un recorregut que et farà passar tant per mar com per muntanya. Estàs preparat?

<p>Massís de Montserrat</p>

Prepara’t per gaudir del ciclisme de carretera de la mateixa manera que ho fan els professionals. Les tres primeres etapes de La Vuelta 23 van passar per algunes de les zones més espectaculars de les nostres comarques per mostrar al món que Barcelona és un autèntic territori ciclista. D’aquesta manera, si ets amant del ciclisme de carretera, t’animem a descobrir aquests fantàstics recorreguts, dels que podràs gaudir al màxim, sempre que vagis ben preparat i equipat. 

<p>Cicloturistes al Penedès</p>

Són molts els aficionats al ciclisme de carretera que entre setmana o el cap de setmana s’ajunten amb altres apassionats de la bicicleta a la recerca de noves rutes per gaudir de valent. A les comarques de Barcelona hi ha un ampli ventall d'itineraris que ben segur no et deixaran indiferent i podràs conèixer indrets que ni sabies que existien.

Показывается результатов: 1 - 3 из 10.

Пеший туризм

Откройте для себя самые волшебные места в районах Барселоны

Cicloturisme

Les millors rutes per fer en BTT, carretera i en família

Путеводители и карты

Спланируйте свой визит

Откройте для себя Коста Барселона

Территория, для которой море является отправной точкой

Найдите все ресурсы

Водные виды спорта и велотуризм

Откройте для себя станцию водных видов спорта в Виланова-и-ла-Желтру и узнайте, чем привлекателен велотуризм в окружении виноградников.