Traditionelle Feste, kulturelle Aktivitäten, Sportveranstaltungen, geführte Naturrouten... Wenn Sie zu den Bezirken Barcelonas immer die aktuellsten Infos zu den Angeboten zur Hand haben möchten, dürfen Sie sich unsere Agenda nicht entgehen lassen!

Finden Sie
Seu de Manresa
15/07/2020 - 30/10/2020 Manresa

Mil·lenari de la Seu de Manresa

L’any 1020, el bisbe Oliba va redotar l’església de Santa Maria i va restablir els límits de Manresa. I per celebrar aquest mil·lenari s'han programat actes i activitats que no et pots perdre!

Ruta modernista teatraltzada
19/07/2020 Vilafranca del Penedès

Ruta modernista teatralitzada

Redescobreix Vilafranca amb aquesta ruta, un recorregut per les principals petjades del Modernisme de la capital de l'Alt Penedès. 

17/07/2020 - 31/12/2021 Sant Fruitós de Bages

Món Sant Benet reobre el 17 de juliol

A partir del 17 de juliol Món Sant Benet t'ofereix noves experiències amb propostes per a tots els gustos: joves, adults i famílies. Redescobreix Món Sant Benet!

Igualada medieval
19/07/2020 Igualada

Igualada medieval

Igualada és una ciutat coneguda per ser un centre industrial, però molt abans creix al voltat d’una cruïlla de camins. Descobreix, amb aquesta visita guiada, els orígens mil·lenaris de la capital de l'Anoia.

vitralls catedral barcelona
18/07/2020 - 01/08/2020 Barcelona

Visita guiada a la Catedral

De la mà d'un guia professional, el visitant podrà gaudir de l'explicació dels espais i els elements més significatius del monument gòtic, una mica de la seva història, els usos i les tradicions del primer temple barceloní.

eulalia barcelona
23/07/2020 Barcelona

Eulàlia, mirall de Barcelona

Sabies que la ciutat de Barcelona és plena de referències a la vida de Santa Eulàlia? D’on ve la seva devoció?

A conseqüència de la situació actual, l'agenda d'activitats de Barcelona és molt més no pot garantir que tots els actes que s'hi mostren disposin de les dades més actualitzades. És molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és correcta i no ha patit canvis  o anul·lacions.

Més propostes!

 

Ruta virtual entorn el Pedraforca

 
   
 
 

GoogleMaps, a part d'oferir-nos els mapes i les vistes en 360º amb la tecnologia streetview per on ens hi podem traslladar virtualment, ens porta també a la nostra pantalla rutes a peu per espais naturals. No et pots perdre l'espectacular ruta que rodeja el Massís del Pedraforca per camins i senders de la comarca del Berguedà. Descobreix-ne tots els racons aquí!

 

 
 

La casa Coll i Regàs des de casa!

 
   
 
 

Des de la Casa Coll i Regàs de Mataró, seguint la iniciativa #JoEmQuedoACasa, han preparat un seguit d'activitats per poder fer des de casa adreçades a tots els públics. Concursos a instagram, visites virtuals, motius modernistes per acolorir... Descobreix-ho a la seva web!

 

 

 

Zeige 5 - 6 von 10 Ergebnissen.