Noti

L’edifici on es troba aquest restaurant, en ple centre de Barcelona, va ser el guanyador del premi FAD d’Arquitectura l’any 1965. El restaurant es distribueix en un únic espai de forma quadrada decorat en tons vermells, negres i daurats. Amb tot, s’aconsegueix un luxe funcional i un atmosfera de glamur amb aires cosmopolites i novaiorquesos. Potser hi influeix la història del seu xef, Fernando Pavón, mexicà format a la cuina de molts restaurants de la ciutat dels gratacels i altres de més propers, com l’Hotel Arts i l’Arzak. Els seus plats barregen la cuina de mercat amb tocs creatius i originals, influències orientals i molta imaginació. El resultat és una carta de qualitat, que varia en funció dels plats de temporada, tot i que hi ha propostes que s’han guanyat un merescut lloc fix. Entre aquestes propostes, es pot triar la terrina de foie amb fruites caramel·litzades, el carré de xai amb cuscús i aroma de canyella o el sashimi de tonyina amb mango.
Preu mitjà
Mig
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Climatitzat

Al mapa