Menjars del món sense gluten

08/04/2017 Sant Fruitós de Bages

Taller de cuina pràctica per a adults, pensat per a persones amb intolerància al gluten. Pretén donar eines als assistents per preparar plats diferents, originals i divertits. 

Dónde?

Món Sant Benet (Cuina infantil de la Fundació Alícia)

Partint del coneixement d'altres cultures, l'objectiu és demostrar que es poden cuinar plats gustosos sense gluten. Així, s'elaboraran diferents receptes ètniques, saboroses i alhora segures. El taller durarà tres hores i comptarà amb una primera part divulgativa a càrrec de Gemma Castillejo de Villasante, especialista en malaltia celíaca.

En la segona part del taller es proposaran diferents receptes que han estat preparades pels professionals de la Fundació Alícia. Els participants les hauran d'elaborar en grups i, finalment, les acabaran degustant. Aquest taller està pensat per a persones que han de cuinar plats sense gluten, tant sigui per a ells mateixos o per algú de la família.

 Web

Documentos adjuntos


El Boletín turístico actualmente sólo se publica en catalán.

Puedes consultar muchas de las actividades de la agenda en castellano en esta página.