Jornada del Cercle de Turisme

El Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona celebra anualment una jornada de treball i networking amb tots els seus associats.

 

 

 

10a Jornada del Cercle de Turisme 

TecnoCampus de Mataró, 19 de novembre de 2021.

Les jornades estan dirigides als membres del Cercle de Turisme, on la presencialitat ha estat la protagonista després de l'edició del 2020, totalment virtual.  

Benvinguda institucional

 

Il·lm. Sr. David Bote, alcalde de Mataró.

Llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona, màster en Física Atòmica, Molecular i Nuclear i doctor per la mateixa universitat. En el camp de la física ha treballat, entre d’altres, al Sincrotró Alba. Màster en Lideratge i Comunicació per a la Gestió Política i alcalde de la ciutat de Mataró des de 2015. Des de 2016 és secretari de "Ciència R+D+I" del PSC.

 

Sr. Joaquim Arnó, president del Consorci de Turisme Costa Barcelona Maresme.

També Vicepresident Primer del Consell Comarcal del Maresme. Formació en enginyeria civil (UPC) màster en Govern Local i Administració Local (UAB). Vinculat a la localitat de Caldes d’Estrac, alcalde de 2007 a 2016 i regidor des de 1995 fins l’actualitat. 

 

Il·lma Sra. Abigail Garrido, diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona.

Alcaldessa de Sant Pere de Ribes des de l'any 2015 i regidora al mateix ajuntament des de l'any 1999 exercint diversos càrrecs amb responsabilitats de govern. Des del 2019 fins al 2021 ha estat presidenta del Consell Comarcal del Garraf. 
 

El sector turístic davant del repte de la digitalització: destinacions connectades

 

Sr. Javier Villamayor, coordinador de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona.

Llicenciat en Dret, màster en Polítiques Públiques i Socials per la Universitat Rovira i Virgili i  Master of Science (MSC), Health Economics and Policy per la London School of Economics de Londres. Professor associat de la Universitat Rovira i Virgili i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona.

 

Sr. Albert Martínez Lacambra, director general de Red.es.

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona i Dret per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Té una àmplia trajectòria professional en la gestió financera i d'equips tant al sector públic com privat, així com en el món de l'emprenedoria nacional i internacional i en àmbits de serveis i activitats amb la transformació digital com a eix estructural. 
 

L’impuls del sector turístic: element clau per a la reconstrucció econòmica del territori

 

Sra. Soledad Bravo, gerent de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona.

Més de 14 anys dedicada a les polítiques públiques a la Diputació de Barcelona, tot i que al sector del turisme s’ha incorporat recentment. La seva formació i vocació està orientada plenament al servei públic i a la gestió de projectes amb impacte en la ciutadania i en el territori.

 

Sr. Christoph Tessmar, director del Barcelona Convention Bureau.

Va començar la seva carrera professional a Boehringer Mannheim  i al 1990 es va traslladar a Barcelona. Al 1999 es va incorporar a Sanofi Aventis com a Director de Congressos.  Des de 2012 es el Director del Barcelona Convention Bureau i des d’abril de 2019 també presideix el Capítol Ibèric d’ICCA i forma part del European Advisory Board de PCMA

 

Sr. Daniel Brasé, gerent de la Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT).

Jurista de formació, des de fa més de 20 anys està vinculat a la Federació Intercomarcal D’Hostaleria, primer com a assessor jurídic de la Federació, i després com a gerent durant els últims 15 anys. 

 

Presentació del Plan estratégico de marketing 2021-2024 de Turespaña

 

Sr. Miguel Sanz, director general de Turespaña.

Graduat en estudis empresarials al Regne Unit, on també va cursar un màster en Política i Economia Llatinoamericana en la London School of Economics. 
Ha estat Director de Màrqueting i Promoció de l'empresa pública Turisme Madrid de la Comunitat de Madrid; coordinador de l'Àrea de Turisme de l'empresa municipal Promoció Madrid i, des de 2016, Director de Turisme de la també empresa municipal Madrid Destí.  Des de 2018 és membre de la Junta Directiva de European Cities Màrqueting.

 

Presentació del Pla d’accions Barcelona és molt més 2022: “Tenim un punt”

 

Sra. Anna M. Sánchez, cap de l’Oficina de Màrqueting Turístic de la Diputació de Barcelona.

Cap de l’Oficina de Màrqueting Turístic a Diputació de Barcelona on treballa des de fa ja 20 anys per donar a conèixer les comarques de Barcelona a turistes actuals i potencials de tot el món. La seva formació, en màrqueting i comunicació i la seva orientació al client li permeten veure des de la perspectiva pública com poder ajudar a les empreses i a les destinacions a captar al turista responsable. 

 

Sra. Mercè José, cap de la Unitat del Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona.

Psicòloga especialitzada en l'àmbit de la comunicació i del màrqueting, amb una llarga trajectòria com a professional de la comunicació a l’àmbit privat, i més de 13 anys treballant en el sector turístic des de l'àmbit públic, especialment en la promoció de diferents productes de natura de la destinació Barcelona, vinculada al Cercle de Turisme des de la seva creació i, actualment, a càrrec de la seva coordinació i dels tècnics que la conformen.

 

Cloenda

 

Sra. Marta Domènech, directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya. També gerent i propietària de l’Hostal Sport al Priorat.

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (URL) diplomada en Marketing (ESIC), experta en protocol per la universitat d’Oviedo i sumiller professional (URV). També és presidenta de l’Associació d’empresaris d’hostaleria de la Província de Tarragona,  vicepresidenta de Pimec Tarragona; presidenta de l’Associació d’Allotjaments amb DO i responsable d’Internacional de la Cambra de Comerç de Reus. Patrona de la Fundació Catalunya La Pedrera i membre del cos Directiu del Racc.

 

Il·lma. Sra. Eva Menor, presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona.

Llicenciada en Dret (UAM), màster en Pràctica Jurídica (UAB), màster en Hisenda Autonòmica (UB) i té un postgrau en Gestió i Administració Local (UAB). Ha exercit com a advocada amb despatx propi i com a gestora comptable i fiscal de PYMES.

Membre del seu Consell Nacional del PSC. A les eleccions municipals de l'any 2003 és escollida regidora a l'Ajuntament de Badia del Vallès, fent-se càrrec de la regidoria de Cultura i Participació Ciutadana. L'any 2007 és nomenada tinenta d'alcalde de l'àrea d'Economia i Hisenda, Recursos Humans i Serveis Generals. L'any 2009 es converteix en alcaldessa del municipi i és reelegida en les eleccions municipals de 2011, 2015 i 2019.

 

#CercleTurisme #BCNmoltmes @TurismeDIB

       
     

El Cercle de Turisme de la DIBA cree que la sostenibilidad y la diversificación ayudarán a superar la crisis - Comunicatur

 

#CercleTurisme21 #BCNmoltmés @TurismeDIBA

 

Vols formar part del Cercle de Turisme? Et pots posar en contacte enviant un correu electrònic a cercleturisme@diba.cat