S'estan mostrant 1 - 3 de 108 resultats.

<p>Espais Naturals del Delta del Llobregat</p>
--

Arribes al divendres sense temps per planejar el cap de setmana? Potser et ve de gust canviar d’aires sense empassar-te les cues de l'autopista. Doncs molt més a prop del que et penses tens moltes opcions per gaudir de la cultura i la natura de forma respectuosa i sostenible. Segurament ja coneixes el segell de turisme sostenible Biosphere; el que potser encara no has descobert són aquests llocs que et faran gaudir de moments inoblidables. Els descobrim?

<p>Botigues Antigues de Calaf</p>
--

T'agraden les botigues antigues? Aquelles on tot està pensat per exposar els productes i que llueixin. Aquelles on, miris on miris, trobes miralls gegants, columnes, escalinates, caixes registradores gegants i detalls amagats que et transporten a una altra època. Molts pobles i ciutats han fet un esforç per mantenir les botigues com eren abans, sense modernitzar-les innecessàriament. Pots trobar exemples tot passejant... però hi ha llocs on aquestes botigues s'han convertit en un tret d'identitat propi. Saps on són? 

<p>Museu de la Pell d'Igualada</p>
Familiar

Catalunya té una llarga tradició en la creació de peces artesanals. En un temps d’industrialització i cadenes de muntatge, conservar el patrimoni immaterial dels antics oficis i l'artesania i poder descobrir com es fabricaven les coses antigament es converteix en una oportunitat única de valor incalculable. Pell, paper, cuir, fusta, ceràmica, rajoles… Volta per les comarques de Barcelona i comprova de primera mà les tècniques que utilitzaven per crear productes que es feien servir en el dia a dia.

S'estan mostrant 1 - 3 de 108 resultats.