Устойчивый туризм

Приглашаем вас открыть для себя наш регион и отлично провести здесь время, занимаясь этичным и устойчивым туризмом.

10 идей для ответственного туризма

 

Идеи для экологически устойчивого путешествия

Познакомьтесь с экологически ответственными направлениями и идеями
<p>Ежегодно на дельту прилетает более 350 разновидностей пернатых</p>

На восходе или на закате солнца, особенно весной и осенью, в небе над шестнадцатью парками и природными территориями провинции Барселона можно понаблюдать за стремительным полетом птиц. Среди множества мест, идеально подходящих для наблюдения за птицами, особенно выделяется дельта реки Льобрегат. Этот орнитологический рай находится гораздо ближе к Барселоне, чем это может показаться на первый взгляд! 

<p>Albet i Noya</p>

Если вы не знаете, чем отличаются экологичные, биодинамические и натуральные вина, но хотели бы узнать об этом, отправьтесь в поездку по провинции Барселона. На всей ее территории, в Альт-Пенедес, Маресме или Бажесе, многочисленные винодельческие хозяйства занимаются выращиванием винограда и производством высококачественных вин без ущерба для окружающей среды. Названия некоторых из них наверняка известны вам, а другие станут для вас открытием: это небольшие семейные компании с малым объемом производства и большой экологической ответственностью. Представляем семь предложений для экологически устойчивого винного туризма.

Наслаждение гастрономией — одна из привлекательных особенностей путешествий. Однако это также большая ответственность, поскольку способ производства продуктов питания может повлиять на экологию и биоразнообразие мест, которые мы посещаем. Если мы не хотим, чтобы наш гастрономический выбор нанес ущерб природным ресурсам или негативно сказался на возможности следующих поколений наслаждаться высококачественными ингредиентами, нам стоит чаще задавать себе следующий вопрос: «Является ли это экологически устойчивым?» Следующие пять несложных рекомендаций помогут вам ответить на него.

Показывается результатов: 4 - 6 из 18.

Найдите ресурсы с сертификатом устойчивого туризма Biosphere

Знаком Biosphere Commitment аккредитуются те организации, которые соответствуют высоким стандартам устойчивого управления в экологической, социальной и социокультурной сферах.

Путеводители по устойчивому туризму

Спланируйте свой визит ответственно

 

 

<p>Platja del Masnou</p>

I per a tu, què és el millor del Maresme? L’estiu? Que té molts dies de sol i bon temps durant tot l’any? Els seus cels blaus i lluminosos? Que no cal triar mar o muntanya? Les raons per venir al Maresme són moltes… i avui te'n portem una altra: el Maresme té un centenar d’empreses certificades amb el segell de sostenibilitat Biosphere. Això vol dir persones que treballen per millorar productes i serveis i reduir al màxim l’impacte en la natura i l’entorn. A continuació t’ensenyem alguns d’aquests 100 plans que pots fer aquest estiu. Continua llegint perquè et sorprendran!

<p>Passeig en bicicleta al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Monstseny</p>

És fàcil parlar de sostenibilitat, però a vegades costa més portar-la a la pràctica. A l'hora de pensar en els plans pel cap de setmana o en una escapada més llarga pot ser que no sàpigues per on començar a buscar, per això avui t'oferim algunes de les millors propostes per practicar un turisme responsable al Vallès Oriental.

<p>Espais Naturals del Delta del Llobregat</p>

Arribes al divendres sense temps per planejar el cap de setmana? Potser et ve de gust canviar d’aires sense empassar-te les cues de l'autopista. Doncs molt més a prop del que et penses tens moltes opcions per gaudir de la cultura i la natura de forma respectuosa i sostenible. Segurament ja coneixes el segell de turisme sostenible Biosphere; el que potser encara no has descobert són aquests llocs que et faran gaudir de moments inoblidables. Els descobrim?

<p>Excursió en cadira Joelette</p>

Has experimentat mai com és un dia amb alguna diversitat funcional? S’han de superar moltes barreres, però, i a l’hora de viatjar o fer turisme? La cosa encara es complica més. Avui t’ensenyem tres exemples de pobles i empreses Biosphere a Osona que han adaptat la seva activitat per fer-la cada cop més accessible perquè tothom gaudeixi del seu temps lliure i de descobrir nous indrets.

<p>Masia Can Pascol</p>

Què busques quan busques casa rural? Un entorn natural? Una casa confortable? Un lloc per desconnectar? Llar de foc? Spa? Si has respost afirmativament alguna d’aquestes preguntes, has arribat al lloc ideal perquè aquí te’n recomanem algunes que, a més de tot això, són cases rurals sostenibles amb una petjada energètica zero (o quasi) per cuidar l’entorn i el lloc que visitaràs. Triar-les depèn només de tu.

<p>Cardona</p>

Aconseguir escapar-te amb els amics o amigues un parell de dies és d’aquells plans que t’alegren la vida. Costa consensuar el cap de setmana, el lloc, el pressupost i encara costa més deixar totes les obligacions ben ateses: la feina, els fills, els pares i l’eterna llista de coses pendents que mai no s’acaba... però quan ho aconsegueixes i de cop tens 24 o 48 hores per compartir, cuidar-te i celebrar l’amistat et retrobes a tu mateix i assaboreixes la felicitat fent el que t’agrada. Això és el que fan la Gemma i les seves amigues, cada any una s’encarrega d’organitzar l’escapada i aquest any han triat el Bages. Vols saber per què?