Ruta dels 50 pessebres

Ruta dels pessebres d'Olesa de Montserrat
16/12/2019 - 07/01/2020 Olesa de Montserrat

Recorregut de 50 pessebres de diferents mides i estils, que s'exposen a diferents indrets d'Olesa de Montserrat. Una excusa perfecta per visitar aquesta població ubicada als peus de Montserrat i gaudir d'una ruta molt nadalenca.

Olesa de Montserrat et proposa una ruta per gaudir dels 50 pessebres que s'exposen en diferents indrets del municipi. Diferents pessebres, en tamany i també en estils, més clàssics i més moderns, més grans i més petits. Una bona excusa per visitar aquesta població als peus de Montserrat i gaudir d'una ruta molt nadalenca.

Impulsada per l’Associació de Pessebristes d’Olesa és una oportunitat per poder visitar els pessebres que estan ubicats en equipaments públics i en habitatges particulars del municipi. L’entitat ha recuperat, així, la tradició d’obrir les portes de les cases dels vilatans per mostrar el treball fet durant tot l’any de les diferents escenes del naixement de Jesús. En total són prop de cinquanta pessebres els que conformen la Ruta que esdevé, ja, una activitat consolidada que estimula la creativitat artística i la tradició, a més de ser una forma de millorar la convivència entre la ciutadania. A banda de la Ruta, es pot visitar l’exposició de diorames de pessebres a la Casa de Cultura de la vila.

 Web

Прилагаемые документы

На карте


A conseqüència de la situació actual, l'agenda d'activitats de Barcelona és molt més no pot garantir que tots els actes que s'hi mostren disposin de les dades més actualitzades. És molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és correcta i no ha patit canvis  o anul·lacions.