Taller d'ungüents i tastet de tisanes

Taller d'ungüents i tastet de tisanes
16/05/2021 Vallgorguina

L’ús de la cera d’abella per fer remeis és ancestral. Vols venir a preparar el teu? Ens trobarem al Museu del Bosc i la Pagesia a Vallgorguina.

Где?

Museu del Bosc i la Pagesia

Ctra. Nova, 36 -

De les mans de la biòloga i experta en fitoteràpia, Susanna Arjalaguer, farem l’ungüent bàsic i el personalitzarem amb altres ingredients (macerats d’herbes i olis essencials) per formular remeis per a diverses situacions, acomapanyant-los de tisanes específiques per reforçar la salut. Que t’enduràs? 3 ungüents diferents, kit per fer els teus ungüents a casa amb la documentació corresponent, documentació de les tisanes que prendrem, així com les propietats de les plantes.

 Web

Прилагаемые документы

На карте

Sigues apicultor per un dia!

Sigues apicultor per un dia!
18/04/2021 Sant Pere de Vilamajor

Vine a gaudir d'aquesta activitat en família. Coneix de primera mà com és la feina d’apicultor ecològic i la seva relació amb la natura.

Где?

Sant Pere de Vilamajor

C/ del Mig -

Visitarem l’apiari, on farem un petit passeig per conèixer la flora de l’entorn i valorarem la importància de la seva ubicació al Parc Natural del Montseny.
Vols visitar on viuen les abelles? Ens posarem l’equip d’apicultor i anirem a visitar les abelles, obrint una arna. Així coneixerem el seu funcionament i veurem als seus petits-grans habitants. Després toca descobrir l’Obrador, on s’explicarà in situ el procés d’extracció de la mel.

 Web

Прилагаемые документы

На карте

El parc Central i el parc del Turó de Can Mates

Parc Central i parc del Turó de Can Mates
30/05/2021 Sant Cugat del Vallès

Gaudiu dels parcs de Sant Cugat amb els cinc sentits.

Где?

Sant Cugat del Vallès

Plaça Octavià -

Vine a conèixer el parc urbà més gran de Catalunya! Descobreix un espai immens per passejar i estar en contacte amb la natura. Podràs percebre un trosset del passat de Sant Cugat i aprendre curiositats de la biodiversitat que amaga el parc!

 Web

Прилагаемые документы

На карте

Els jardins del Monestir i el parc de l’Arborètum-passeig Antoni Gaudí

Jardins del Monestir i parc de l’Arborètum
06/06/2021 Sant Cugat del Vallès

Sant Cugat és una ciutat amb fascinants espais verds que són un regal per als nostres sentits.

Где?

Sant Cugat del Vallès

Plaça d’Octavià -

Els jardins del Monestir, el parc de l’Arborètum i el passeig d’Antoni Gaudí formen part de la nostra vida. Passejarem entre arbres imponents que no deixen a ningú indiferent: els colors de les fulles, les ombres majestuoses o la quantitat d’ocells que hi viuen, ajuden a entendre la importància que la natura té a les ciutats.

 Web

Прилагаемые документы

На карте

Visita el parc del Torrent de Ferrussons i el parc del Pont de Can Vernet

Parc del Torrent de Ferrussons i parc del Pont de Can Vernet
23/05/2021 Sant Cugat del Vallès

Sant Cugat és una ciutat amb fascinants espais verds que són un regal per als nostres sentits.

Где?

Sant Cugat del Vallès

Plaça Octavià -

La natura del torrent s’endinsa dins la ciutat. Hi caminarem per conèixer el gran valor natural i el testimoni de com era l’entorn abans. Hi descobrirem la biodiversitat i sentirem els ocells que han triat viure-hi. Caminarem entre pollancres, pins i roures, i travessarem ponts i rieres. Per uns moments, oblidarem que som enmig d’una ciutat.

 Web

Прилагаемые документы

На карте

El modernisme entre arbres singulars

El modernisme entre arbres singulars
16/05/2021 Sant Cugat del Vallès

Coneix les cases modernistes i noucentistes que s’amaguen entre alguns dels carrers o places de Sant Cugat.

Где?

Sant Cugat del Vallès

Plaça Octavià -

Embarca’t en un viatge per conèixer les cases dels primers estiuejants a l’avinguda de Gràcia, com vivien i com era en aquell moment la ciutat. Admirant l’arquitectura que ens van deixar i gaudint d’alguns exemplars magnífics d’arbres, descobrirem la ciutat amb uns altres ulls.

 Web

Прилагаемые документы

На карте

Inauguració de la Casa de l'Heura al Museu de Badalona

Inauguració de la Casa de l'Heura
22/04/2021 Badalona

La ciutat romana de Baetulo no para de créixer! Aquest mes d'abril s'inaugura aquesta casa que se suma a l'oferta d'espais visitables d'època romana a la ciutat.

Где?

Casa de l'Heura al barri de Dalt de la Vila

La ciutat romana de Baetulo no para de créixer! Aquest mes d'abril s'inaugura la Casa de l'Heura, una domus del segle I a.C. que guarda moltes similituds amb la veïna domus dels Dofins, però que també inclou algunes particularitats com ara un gran menjador d'estiu amb paviments originals. No us la perdeu!

Reserves de plaça a partir de l'1 d'abril al Museu, al telèfon 93 384 17 50.

 Web

Прилагаемые документы

На карте

Música eclesiàstica de l’Ars Nova al Barroc

Ensemble Canendi Elegantia
16/04/2021 Sant Cugat del Vallès

De Canendi Elegantia és un grup de set veus masculines centrat en la interpretació del repertori polifònic de música antiga. Aquest divendres 16 d'abril els podràs conèixer a l'església del Monestir de Sant Cugat.

Где?

Església del Monestir

Plaça de l'Om, s/n -

En aquest concert actuen tot formant ensemble amb un quartet de vents amb instruments antics i orgue positiu. 13 músics en escena amb la direcció de Francesc Garrigosa, que també actua de tenor. Presenten un interessant repertori en el qual recuperen obres religioses de diferents compositors catalans del segle XIV al XVI.

 Web

Прилагаемые документы

На карте

La Seu d’Ègara, un tresor amagat

La Seu d’Ègara, un tresor amagat
20/03/2021 - 15/05/2021 Terrassa

Ruta turística pel ric patrimoni arqueològic, històric i artístic de la Seu d’Ègara per descobrir el que s’amaga darrere d’aquest conjunt monumental.

Где?

Terrassa

Un tresor de valor incalculable que abasta un període ininterromput des de l’època ibèrica fins a l’actualitat: vestigis íbers i romans, un gran complex format per tres esglésies dels segles V a VIII, així com pintures murals de l’alta edat mitjana, pintures romàniques i retaules gòtics. Una visita inoblidable a un espai que respira harmonia i pau, i explica els seus secrets a través de les seves pedres amb ànima…

Visites cada tercer dissabte de mes: 20-3, 17-4 i 15-5.

 Web

Прилагаемые документы

На карте

Rogeli Vilaplana. Arquitectures

Exposició: Rogeli Vilaplana.
16/04/2021 - 16/05/2021 Argentona

Aquest mes d'abril tens l'oportunitat de veure al Museu del Càntir aquesta exposició, una bona col·lecció de pintures de l'artista barceloní Rogeli Vilaplana.

Где?

Museu del Càntir d'Argentona

Plaça de l'Església, 9 -

Rogeli Vilaplana sempre ha tingut un gran interès pels grans pintors flamencs del segle XVII, els romàntics anglesos del XIX, els expressionistes americans de postguerra i l'anomenada Escola de Londres d’entre guerres. El paisatge urbà i l'arquitectura, amb especial atenció pels elements arquitectònics reconeguts, que ho traslladen cap a un univers de records personals, la llum, l’espai i l’atmosfera que desprèn una pintura són alguns dels elements als quals atorga més importància.

 Web

Прилагаемые документы

На карте

Visita combinada a La Pedrera i el Recinte Modernista de Sant Pau

Visita combinada a La Pedrera i el Recinte Modernista de Sant Pau
23/04/2021 - 11/09/2021 Barcelona

Viu una experiència modernista amb aquesta visita combinada als dos dels monuments modernistes més reconeguts de Barcelona i descobreix l'obra dels arquitectes catalans Antoni Gaudí i Lluís Domènech i Montaner.

Где?

La Pedrera i Recinte Modernista de Sant Pau

Aquesta iniciativa és una oportunitat per a que les famílies participin en activitats de proximitat, culturals i de lleure. La col·laboració entre els dos equipaments modernistes neix després de l’enfrontament que va tenir lloc al programa de televisió ‘Batalla Monumental’ de TV3, en què els catalans votaven quin era el seu monument favorit. Amb aquesta visita combinada la intenció és que els catalans no hagin d’escollir i puguin conèixer en profunditat aquests dos monuments Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Una oportunitat única per conèixer dos màxims exponents del modernisme català.

 

 Web

Прилагаемые документы

На карте

10 experiències al Penedès

10 experiències al Penedès
18/06/2020 - 31/12/2020 El Penedès

Descobreix el paisatge i la cultura del Penedès en les teves primeres escapades amb aquestes 10 experiències que et permetran trobar les activitats que millor s'adaptin als teus gustos!

Per als amants de l’esport el Penedès360 és una de les millors opcions, contacte amb la natura i activitat que pots fer per lliure o acompanyat.

La cadira gegant, que forma part de la Ruta Miravinya ja comença a ser molt coneguda, però t’animem a descobrir la resta de punts molt interessants i sorprenents que configuren aquesta ruta.

Els 3 paisatges del Penedès: bosc, vinya i platja. Després de tants dies confinats a tothom l’hi vindrà de gust respirar aire pur, ja sigui al parc del Foix, al parc dels Talls, al voltant de les Dous o passejant per les platges del Garraf i del Baix Penedès
I així fins a 10 propostes més que podeu veure aquí.

 Web

Прилагаемые документы

На карте

Dansa. Quinzena metropolitana

Dansa. Quinzena metropolitana
05/03/2021 - 21/03/2021 Badalona, Barcelona, Cornellà, El Prat, Esplugues, L’Hospitalet, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans.

Deu municipis de l'Àrea Metropolitana organitzen del 5 al 21 de març la Quinzena Metropolitana de Dansa. En aquesta quarta edició podràs descobrir noves propostes a través de 240 activitats al voltant de la dansa, nous espais, espectacles i altres activitats que volen ajudar a relligar el talent creatiu dins d’aquest gran entramat metropolità de ciutats. 

Где?

Diversos espais dels municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

L’edició d’enguany aposta amb entusiasme per continuar teixint complicitats i suma els municipis de Terrassa i el Prat de Llobregat. Així, som deu les ciutats que treballem plegades en aquesta nova edició, amb l’objectiu i l’esperança que el Dansa Metropolitana esdevingui, cada vegada més, un referent consolidat per al sector i per als espectadors.

A partir del 5 de març deu municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona –Badalona, Barcelona, Cornellà, el Prat, Esplugues, l’Hospitalet, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans– oferiran 240 activitats al voltant de la dansa, amb una variada oferta d’espectacles per a tots els públics, així com conferències, tallers i, fins i tot, cinema sobre dansa en línia, a través de la col·laboració amb el festival Choreoscope i la plataforma Filmin.

Dansa Metropolitana també presenta el projecte Filatures, que inclou una selecció de peces presentades en espais del patrimoni industrial rehabilitat, fàbriques i/o museus, adreçades a tota mena de públic i que, com fils creatius, elaboren un teixit cultural vinculat a un passat comú del patrimoni industrial, especialment del món tèxtil. 

 Web

Прилагаемые документы

На карте

XII Març Gastronòmic

XII Març Gastronòmic
11/03/2021 - 11/04/2021 El Prat de Llobregat i altres municipis del Baix Llobregat

Tornen les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, de l’11 de març a l’11 d’abril, en una dotzena edició en què l’activitat arriba per donar impuls i suport a restauradors i productors. Podràs degustar menús elaborats amb els productes més emblemàtics del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Где?

Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

El Prat serà la capital del Març amb 11 participants, que s’estendrà a 15 ciutats del Baix Llobregat L’Hospitalet i Barcelona: Abrera, Begues, Castelldefels, Cervelló, Esparreguera, Gavà, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern i Viladecans. L’activitat s'emmarca dins les accions que s'estan desenvolupant per donar suport a la restauració i als productors locals, dos dels sectors més afectats per l'actual context. Amb iniciatives d'aquest tipus es pretén donar visibilitat i valorar el treball dels professionals del sector hostaler, que aposten per una gastronomia de qualitat amb producte de proximitat.

 Web

Прилагаемые документы

На карте

Escapa't per Setmana Santa al Baix Llobregat

Escapa't per Setmana Santa al Baix Llobregat
25/03/2021 - 05/04/2021 Municipis del Baix Llobregat

Aquesta Setmana Santa la comarca del Baix Llobregat t'ofereix més de 50 propostes per gaudir de la cultura, espectacles, natura, platja, esport, gastronomia... i tot, a un salt de Barcelona.

Где?

Comarca del Baix Llobregat

Un any més, la comarca també convida a “apassionar-nos” assistint a les representacions imprescindibles aquests dies, com són la Passió d’Olesa de Montserrat, i la Passió d'Esparreguera, declarades Festa d'Interès Turístic Nacional.

Una oferta turística molt variada per passar una Setmana Santa a prop de casa, gaudint de la natura, practicant esport, assistint a espectacles singulars, descobrint el patrimoni cultural o tastant la gastronomia del Baix Llobregat. 

 Web

Прилагаемые документы

На карте

Igualada medieval

Visita guiada per la Igualada medieval
18/04/2021 Igualada

Visita guiada per la Igualada medieval.

Где?

Nucli antic d'Igualada

C/ Garcia Fossas, 2 -

A l'encreuament de dos camins i al voltant de la capella de Santa Maria, avui basílica, neix la vila d'Igualada.
Vine a descobrir els orígens mil·lenaris de la ciutat aquest diumenge, 18 d'abril, a les 12 h. El punt de trobada és a l'Oficina d'Informació Cultural i Turística d'Igualada, al carrer Garcia Fossas, 2. La visita té un preu de 5€ per persona.

 Web

Прилагаемые документы

На карте

La Piera moderna i contemporània: de la vinya a l'estiueig

La Piera moderna i contemporània: de la vinya a l'estiueig
18/04/2021 Piera

Visita guiada per la Piera moderna i contemporània.

Где?

Nucli antic de Piera

C/ de la Plaça, 16 -

Descobreix la Piera d'època moderna i contemporània, una vila amb un fort caràcter vitivinícola i comercial que es veurà perjudicada per les actuacions de bandolers, guerres i l'arribada de la fil·loxera. El ferrocarril, però, la portarà a ser una vila d'estiueig.
Vine a endinsar-te pels últims 400 anys de la vila aquest diumenge, 18 d'abril, a les 12 h. El punt de trobada és al carrer de la Plaça, 16 (davant l'Ajuntament). El preu de la visita és de 5€ per persona.

 Web

Прилагаемые документы

На карте

La Llacuna emmurallada

La Llacuna emmurallada
17/04/2021 La Llacuna

Visita guiada pel nucli medieval de la Llacuna.

Где?

Pels carrers de la Llacuna

C/ Major, 4 -

Al llarg d'aquesta visita descobrirem els secrets de la Llacuna medieval, un lloc de pas freqüentat per mercaders i pelegrins. Recorrerem les muralles, els portals i les torres de defensa i entrarem a l'església de Santa Maria.
Vine el dissabte, 17d'abril, a les 12 h. El punt de trobada és a l'Oficina de Turisme de la Llacuna (carrer Major, 4). El preu és de 4€ per persona.

 Web

Прилагаемые документы

На карте

Olor de most: l'itinerari de la malvasia a Sitges

Olor de most: l'itinerari de la malvasia a Sitges
01/05/2021 - 31/12/2021 Sitges

Un recorregut pels punts indispensables de la malvasia a Sitges.

Где?

Ruta pels carrers de Sitges

Sortida des de la plaça de l'Ajuntament -

Inclou una visita guiada de 90 minuts per tots els punts imprescindibles per entendre el vi i la malvasia a Sitges: cellers desapareguts, la zona d'embarcament de les exportacions i altres sorpreses. La ruta finalitza al CIM – Corral de la Vila, edifici del segle XVIII, amb una degustació de malvasia dolça del Celler de l’Hospital al Wine Bar del Corral de la Vila. Reserva prèvia.

 Web

Прилагаемые документы

На карте

Visita guiada a Vilafranca del Penedès medieval

Visita guiada a Vilafranca del Penedès medieval
11/04/2021 Vilafranca del Penedès

Torna a l'època medieval pels carrers de Vilafranca: descoberta del naixement de Vilafranca.

Где?

Carrers de la vila

Un recorregut que ens endinsa en la ciutat medieval descobrint els seus principals escenaris per cases, esglésies i carrers de l'època.
La visita incorpora tres punts de realitat virtual que ens permeten viatjar de l'època actual al passat, que es podran veure en els vostres aparells mòbils.
Punt de trobada: davant de l'Oficina de Turisme de Vilafranca del Penedès, 10 minuts abans de l'inici de la visita.
Imprescindible reserva.
Fes la teva reserva: https://bit.ly/2Rf96gL
 

 Web

На карте

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

список рассылок

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.