Castrum Fidelis

Fira Castrum Fidelis de Castelldefels
06/12/2019 - 08/12/2019 Castelldefels

Viatja en el temps i visita Castrum Fidelis. L'antiga Castelldefels torna a l'Edat Medieval coincidint amb la seva Festa Major. Recreacions històriques, lluites de cavallers i jocs medievals t'esperen!

Els jardins del castell de Castelldefels se situen de nou a l'época medieval. Ho fan per celebrar Castrum Fidelis, una fira medieval que et transporta de ple a l'edat mitjana. Batejada amb el nom original de la ciutat, la mostra t'explica com era la vida entre els segle X i XV. Recreacions històriques d'oficis i cases, però també lluites de cavallers són els plats forts de la fira. Una mostra que compta també amb un espai comercial on pots fer les primers compres nadalenques.

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.