No t'ho perdis

<p>Fira del Formatge a Osona</p>

De la pastura de vaques, ovelles i cabres fins a taula en forma de formatge i postre làctic. Al Lluçanès no hi ha secrets i pots venir quan vulguis a comprovar tot el recorregut de la llet des dels camps, granges i processadores fins els restaurants

Properament...

Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat
Gastronomia

Modernitat i tradició a l'esdeveniment més popular de Sant Boi i també un dels més valorats per la ciutadania.

Gastronomia

1r Nadal Gastronòmic, on hi haurà parades de degustació de vi calent, brou casolà, vi novell i cava del nostre celler. Hi haurà un...

Cultura

La Fira Santa Llúcia és una fira de caràcter nadalenc. La fira es complementa amb altres activitats com cantades de nadales, talle...

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te

El + vist

<p>Fira Avícola de la Raça Prat al Prat de Llobregat</p>

Encara no saps què cuinar aquest Nadal? O potser sí que tens el menú pensat, però voldries aconseguir els ingredients amb la millor qualitat? Desitges gaudir dels plaers de la bona taula sense haver de trencar la guardiola? Doncs vine a les fires gastronòmiques que s'organitzen durant aquests dies als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona: hi trobaràs productes deliciosos per ficar a la cassola! Ja tens la cistella preparada?

<p>Festa de la Verema d'Alella</p>

La verema sempre ha estat identificada amb la festa. Des de temps antics, la recol·lecció del raïm ha tingut caràcter de ritual, ja sigui pel seu arrelament a les terres mediterrànies o per la seva ànima popular amb les colles formades per veremadors i veremadores. Encara que avui dia el procés està majoritàriament mecanitzat, el moment de separar el raïm de la vinya continua essent motiu de celebració, i són molts els pobles i ciutats de les comarques de Barcelona que organitzen festes de la verema obertes a tothom. Així que treu l'agenda!

<p>Cigronet de l'Alta Anoia</p>

L’Anoia és una comarca que té una gran diversitat de productes autòctons: des dels llegums, com el cigronet de l’Alta Anoia; els cereals, com l’arròs paperer; la gustosa botifarra de Calaf, fins a la mel de mil flors o l’oli d’oliva. El ventall de productes que es cultiven i s’elaboren a la comarca és molt ric i divers i, en alguns casos, no gaire conegut. Descobreix l’essència de la gastronomia anoienca, fent un recorregut pels sabors més preuats.

S'estan mostrant 1 - 3 de 20 resultats.

Guies i mapes