El Cercle de Turisme

Treballa conjuntament amb els empresaris i les destinacions de les comarques de Barcelona per realitzar accions de màrqueting turístic efectives i coordinades. L’objectiu és generar negoci turístic, ocupació i desenvolupament econòmic sostenible amb la màxima eficiència. Per aconseguir-ho, el Cercle de Turisme treballa en tres línies: compartir coneixement, incentivar la relació entre empresaris i destinacions i realitzar accions de promoció. 

Com pots participar al Cercle?

  • Com a membre: dirigit a empreses o professionals turístics amb seu o activitat a la demarcació de Barcelona. 
  • Com a col·laborador: per a associacions, gremis i/o col·lectius professionals de turisme.
  • També ens de promoció turística, ens local o supra-local de la demarcació de Barcelona, i els ens participats per ells. 

 

Quins avantatges té formar part del Cercle?

  • Rebre informació relacionada amb el sector i la destinació. 
  • Participar en accions de formació turística. 
  • Rebre assessorament tècnic per part dels tècnics de l’Oficina de Màrqueting Turístic en màrqueting turístic. 
  • Participar en accions de relació amb altres membres (portes obertes, trobades, fires, workshops) i rebre contactes professionals de clients potencials. 
  • Descomptes en les quotes d’afiliació d’altres institucions de promoció turística (Agència Catalana de Turisme, Turisme de Barcelona).
  • Disposar de material de comunicació de la destinació per a ús propi (on i offline).
  • L’Oficina de Màrqueting Turístic realitza un Pla de Promoció Anual amb accions específiques per a membres i per a col·laboradors on es definirà concretament la forma de participació. 

Com pots donar-te d'alta?

A través de la Seu electrònica de la pàgina web de la Diputació de Barcelona, has d’omplir aquesta sol·licitud general demanant l’alta com a membre o com a col·laborador al Cercle de Turisme de l’Oficina de Màrqueting Turístic de la Gerència de Serveis de Turisme de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç. La sol·licitud haurà d'estar acompanyada per la documentació acreditativa del compliment dels requisits. La candidatura serà avaluada per la Gerència de Serveis de Turisme. Aquest tràmit també es pot fer presencialment al Registre General de la Diputació de Barcelona.

 

Jornada del Cercle de Turisme

El Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona celebra anualment una jornada de treball i networking amb tots els seus associats.

 

10a Jornada del Cercle de Turisme 

TecnoCampus de Mataró, 19 de novembre de 2021.


Més informació:

Sol·licitud general a la Diputació de Barcelona
Registre General de la Diputació de Barcelona