BTT / Gravel

Un relleu accidentat i una xarxa sense fi de camins per gaudir tant del gravel com de la bicicleta de muntanya en totes les seves variants, enduro, downhill, trail, cross country, freeride, el dirt jump o el trial. 

Rutes destacades

De Mataró a Santa Coloma de Gramenet 
 

Una ruta de traçat sinuós resseguint els cims del Parc de la Serralada Litoral i el Parc de la Serralada de Marina, amb cert desnivell acumulat fruit de les baixades i pujades constants i que passa per llocs d'una bellesa paisatgística i arquitectònica ressenyable.

Powered by Wikiloc

Circuit pel Cabrerès
 

Una ruta tècnicament difícil que travessa el Collsacabra passant per poblacions osonenques molt emblemàtiques com Rupit i Tavertet.  

Powered by Wikiloc

La gran circular d’Ensija
 

Una ruta per gaudir plenament de l’Alt Berguedà i d’espectaculars vistes del Pedraforca mentre recorrem els boscos i paisatges imponents de la Serra d’Ensija, la Cinglera i el Pla de Vallcebre i dels paisatges de la vessant sud del Berguedà. A més, la ruta permet explorar i conèixer les troballes paleontològiques de la zona,  els vestigis que les explotacions mineres van deixar al territori i el poble de Peguera, avui abandonat, però que és un bon testimoni de l’important passat miner.


 

Volta per l'Obac
 

Descobreix aquest itinerari circular per fer en BTT de 44 quilòmetres i de dificultat alta des d'on gaudiràs de vistes de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac, a la comarca del Vallès Occidental. 

De Calella a Maçanet (BTT)


Amb sortida i arribada a Calella, aquesta ruta circular de 62 quilòmetres et permetrà descobrir part del Maresme i apropar-te fins a la Selva, passant per Malgrat, Malgrat de Mar i Tordera.

Powered by Wikiloc

De Tona a Collsuspina
 

Amb aquesta ruta gaudiràs de les vistes extraodinàries de la Plana de Vic, des del Puigsagordi. Després d'una primera part amb un gran desnivell d'ascens, s'inicia un descens prop la via ferrada Baumes Corcades i finalitza amb un traçat més planer, passant per Sant Jaume de Viladroguer.

Powered by Wikiloc

Ruta per etapes destacada

La Volta al Cadí en BTT
 

Ruta en bicicleta de muntanya que dona la volta al Parc Natural del Cadí-Moixeró i passa pel Massís del Pedraforca, a través de camins i pistes.

Camí dels Bons Homes

 

El Camí dels Bons Homes recorre part de les rutes que feien els occitans durant el segle XIII a la zona dels Pirineus, que uneix Montsegur i la ciutat de Berga. Aquest recorregut de 220 quilòmetres senyalitzat com el GR 107, es pot fer a peu, a cavall o en bicicleta. 

Més rutes

Устойчивый туризм