En família

In the regions of Barcelona, you will find plenty of easy and safe routes to discover the cultural and natural heritage by bike with children, your partner or friends. All you have to do is choose whether you prefer a route by the sea, a river, a greenway or near the city.

Rutes destacades

Via verda de Cal Rosal a Pedret
 

Aquesta és la ruta ideal per iniciar als més menuts a fer rutes en bicicleta. Una ruta fàcil i rodejats de natura al bell mig del Berguedà. Aquesta ruta verda segueix el traçat de l'antiga via de ferrocarril construïda a finals del s. XIX, la línia de Manresa a Berga i Guardiola va ser clau pel desenvolupament del Berguedà durant el s. XX, sobretot durat la primera meitat del segle. 

Via del Nicolau


L'inici d'aquesta ruta és la població de Bagà. Aquesta proposta rememora part del camí que feien els Bons Homes i les Bones Dones i passa per enclavaments medievals de molt encant. 

El curs baix de la Tordera
 

Aquesta ruta segueix el curs baix de riu Tordera i mentre la recorrem anirem descobrint tots els atractius naturals que envolten el riu fins a la desembocadura al mar. Una ruta amb molt poc desnivell ideal per fer en família. 

Powered by Wikiloc

 

Camí curt de la Séquia
 

Aquesta ruta circular de 12 quilòmetres permet fer un passeig per la Séquia, una de les obres d’enginyeria més importants de l’edat mitjana entorn de Manresa.

Powered by Wikiloc

Camí del Llobregat. Martorell - Desembocadura
 

El Camí del Llobregat entre Martorell i la desembocadura del riu és una ruta cicloturística que ressegueix la riba del riu Llobregat i ens descobreix el seu curs inferior avançant en tot moment per pistes amples i còmodes. 

 

Powered by Wikiloc

Recorregut per les vinyes de Sitges i el seu entorn


El Garraf -situat entre el mar i la muntanya- presenta unes condicions climàtiques i geològiques ideals per a l’elaboració d’excel·lents vins i caves. Aquesta ruta de cicloturisme planteja un itinerari fantàstic a través de les vinyes i masies de Sitges i Sant Pere de Ribes.

Powered by Wikiloc

Més rutes

Barcelona és cicloturisme

Descobreix el cicloturisme entre vinyes!

 

 

Turisme sostenible

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te