Ciclisme de carretera

Barcelona és cicloturisme

Descobreix, de la mà de Tomi Misser, per on passarà la Vuelta 2023 a la província de Barcelona.
 

Descobreix la província de Barcelona a través de les seves carreteres secundàries. Ports de muntanya, rutes vora el mar o entre vinyes... Gaudeix de més de 50 rutes que trobaràs a la demarcació.

Rutes destacades

Calella - Collformic - Santa Fe del Montseny
 

Una ruta molt completa amb inici i final a Calella creuant tota la Serralada Litoral, frontera entre el Maresme i el Vallès Oriental a través del Collsacreu. La ruta passa per Sant Celoni per endinsar-se fins al Montseny direcció Collformic per tornar passant per Santa Fe del Montseny.

Una ruta per gaudir de la natura i de la frondositat del Parc Natural del Montseny

Powered by Wikiloc

Ruta minera (des de Berga)
 

La ruta minera és una manera de retre un humil homenatge al passat miner del Berguedà. Nascuda arran de la marxa cicloturística homònima, la ruta proposa un recorregut molt exigent vinculant l’esperit de sacrifici inherent al ciclisme i la seva dificultat amb les dures condicions de la vida a les que les famílies mineres havien de fer front.

La ruta segueix el recorregut invers de la versió curta de la marxa minera i ascendeix a sis dels ports de muntanya més significatius de la zona: el coll de la Mina, el coll del Port, el coll de la Josa, el de la Trapa, el Coll de Pradell i el coll de Fumanya.

  • Distància: 118, 5k.
  • Desnivell: 3.162 m.
  • Serveis especialitzats: Allotjament, lloguer de bicicletes
  • Activitats complementaries: Cultura i patrimoni, gastronomia, activitats familiars, senderisme
  • Més informació

Powered by Wikiloc

Descobrint les Guilleries
 

Una ruta per recórrer els espectaculars paisatges del parc natural i reserva de la biosfera del Montseny. Passant pel pantà de Sau, i els parcs naturals de les Guilleries-Savassona i que s'acosta fins a la capital d'Osona, Vic. 

Powered by Wikiloc

De Sitges i el Massís del Garraf pel Rat Penat

 

Una ruta que comença arran de mar i que de seguida comença a ascendir per salvar els desnivells del massís del Garraf. Ideal per a ciclistes que vulguin experimentar la pujada rocosa del Rat Penat, al massís del Garraf i gaudir dels millors paisatges de la comarca amb el mar de fons. 

Powered by Wikiloc

 

De Terrassa a Manresa per Montserrat 
 

La volta en bicicleta pel Vallès Occidental i el Bages a través d'una llarga passejada només apta per experts. Travessaràs el Parc de Sant Llorenç del Munt, passaràs per Montserrat on tindràs unes vistes memorables per arribar a Manresa amb la Seu imponent dominant les vistes.

Powered by Wikiloc

 

La Catllaràs des de Berga
 

Aquesta ruta et permetrà descobrir les dues vessants de la poc coneguda Serra del Catllaràs i les petites i poques poblacions de la zona.

Powered by Wikiloc

La volta de Baix
 

La ruta travessa el Baix Berguedà, una zona sense muntanyes altes però sí amb una diversitat notable d'elements geogràfics que provoquen l'acumulació d'importants desnivells, especialment quan la ruta s'estén cap a pobles d'Osona i el Bages.

Powered by Wikiloc

Ruta per etapes destacada

Penedès 360 back roads
 

Una ruta ideal per descobrir el Penedès de dalt a baix. A través d’una proposta de ruta circular que pots completar en diverses etapes i que passa per carreteres secundàries i petits camins asfaltats entre vinyes, pobles d’interior i les viles costaneres com Sitges i Vilanova la Geltrú.

Per completar aquesta ruta et faran falta quatre dies i és ideal per combinar la pràctica del ciclisme amb els millors tastets gastronòmics, una bona copa de vi i la visita a alguna de les joies patrimonials de la comarca. Si ho prefereixes també pots fer la ruta a mida, escurçant-la o allargant-a en funció dels dies que tinguis.

  • Distància: 200 km
  • Desnivell: 2.862 m
  • Serveis especialitzats: allotjament, lloguer de bicicletes
  • Activitats complementàries: cultura i patrimoni, enoturisme, gastronomia, activitats familiars
  • Més informació

Powered by Wikiloc

Més rutes

Устойчивый туризм