Calçotada en familia al Vilar Rural de Cardona

03/03/2017 - 26/03/2017 Barcelona

Vilars Rurals organitza calçotades tradicionals amb productes de primera qualitat, carns seleccionades i verdures i calçots de la zona, a més d'incloure activitats per als més petits. 

Где?

Vilar Rural de Cardona

Camí de Lourdes S/N -

Els diumenges de març al Vilar Rural de Cardona s'organitzen calçotades en família que consisteixen en un menú calçotada que inclou: una teula de 20 calçots per persona amb salsa romesco i vi en porró més Menú Bufet al restaurant del Vilar. També es dóna una polsera als nens perquè puguin accedir a les activitats del Vilar i ells seran els encarregats de pintar els pitets que s'utilitzaran per menjar els calçots. A més, es pot participar amb la tota la família al taller de cuina especial a Ca la Masovera per aprendre a fer salsa romesco. 

 Web

На карте


A conseqüència de la situació actual, l'agenda d'activitats de Barcelona és molt més no pot garantir que tots els actes que s'hi mostren disposin de les dades més actualitzades. És molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és correcta i no ha patit canvis  o anul·lacions.