El MEV reobre portes

MEv-Reobertura
30/05/2020 - 15/09/2020 Vic

Un dels equipaments de referència en art medieval d’Europa tornarà a rebre visitants amb protocols davant la COVID-19 i prorrogant l’exposició «Nord & Sud» fins al 15 de setembre.
 

Где?

Museu Episcopal de Vic

Plaça del Bisbe Oliba, 3 -

El Museu Episcopal de Vic (MEV) torna a obrir les portes al públic amb totes les mesures de seguretat. Es podrà visitar «Nord & Sud» que serà una de les poques exposicions internacionals als museus catalans en els mesos vinents. La mostra s’ha prorrogat fins al 15 de setembre.

Els prestadors escandinaus i catalans van acceptar la petició de la direcció del MEV d'allargar la cessió d'obres, tenint en compte les circumstàncies extraordinàries que van forçar a clausurar de forma prematura l'exposició.

A l'exposició Nord & Sud es reuneixen per primera vegada obres d'art medievals de Noruega i Catalunya, supervivents d'un paisatge artístic comú.

+informació: 

Museu Episcopal de Vic

 Web

Прилагаемые документы

На карте

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

список рассылок

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.