Escola de Natura Can Lleonart

29/09/2018 Fogars de Montclús

Tallers infantils, circ, jocs de descoberta i habilitat, gimcanes, tast de productes locals, espectacles d'animació i molt més t'esperen a l'Escola de Natura Can Lleonart per celebrar el seu 40è aniversari.

Где?

Escola de Natura Can Lleonart

Ctra. de Sant Celoni a Viladrau, km 21 Fogars de Montclús -

Sabies que l'Escola de Natura Can Lleonart va ser la primera escola de natura del seu gènere a tot l'Estat espanyol?

Vine a celebrar el seu 40è aniversari a la vall de Santa Fe, al Parc Natural del Montseny. Ben segur que et sorprendràs! Gaudeix mentre coneixes en primera persona l'Escola de Natura Can Lleonar, un referent en la divulgació i consolidació de la sensibilització ambiental al nostre país gràcies a la tasca dels educadors que han estat al seu càrrec des de 1978.

La festa s’emmarca dins els actes de commemoració dels 40 anys de la Reserva de la Biosfera del Montseny. Consulta la pàgina web dels Parcs de Catalunya per estar al dia del programa d’activitats en diferents municipis que se celebren en l’àmbit territorial del Parc Natural.

 Web

Прилагаемые документы

На карте


A conseqüència de la situació actual, l'agenda d'activitats de Barcelona és molt més no pot garantir que tots els actes que s'hi mostren disposin de les dades més actualitzades. És molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és correcta i no ha patit canvis  o anul·lacions.