Festa de la Verema de Cubelles

Festa de la Verema de Cubelles
07/09/2018 - 09/09/2018 Cubelles

Cubelles es prepara per celebrar la Festa de la Verema! Una cloenda de la temporada estival amb vi, cava, degustacions gastronòmiques, demostracions d'oficis de la vinya, cursa de tonells de vi... i moltes actvitats més!

Где?

Plaça del Mercat de Cubelles

La Festa de la Verema de Cubelles és una festa dirigida a tots els públics i els actes centrals es complementen amb l’exhibició dels balls populars, exposicions d’eines, activitats infantils, entre moltes altres activitats. Són molts els productors locals i comarcals que ofereixen els seus productes relacionats amb el mon del vi i el cava complementant aquesta oferta amb les degustacions gastronòmiques que ofereixen els restauradors locals.

 Web

Прилагаемые документы

На карте

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

список рассылок

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.