Paradís natural vora el mar

El delta del Llobregat és, sens dubte, un dels espais naturals més ben protegits de Costa Barcelona. Un veritable paradís natural vora el mar i a les portes de la capital catalana, amb una diversitat de flora i fauna difícil de trobar a d'altres racons de la Mediterrània. Paisatges fabulosos que pots explorar de moltes maneres: te'n presentem tres.   

1. Itineraris guiats

Els aiguamolls del riu Llobregat estan molt ben senyalitzats, així que pots anar-hi quan vulguis i descobrir els espais naturals al teu ritme. Però si et ve de gust explorar amb profunditat les diferents àrees protegides del delta i conèixer detalls de la impressionant diversitat biològica que hi ha, et recomanem que t'apuntis a qualsevol dels itineraris guiats que, regularment, s'hi organitzen. 

2. Observacions d'ocells

Una de les activitats estrella dels espais naturals del delta del Llobregat són les sortides per observar les espècies d'ocellsmés característiques, com ara els bernats pescaires, els  martinets, els corbs marins i els ànecs. De la mà d'un expert, pots aprendre a identificar una gran diversitat d'aus, analitzar els seus hàbitats i assabentar-te de les seves rutes migratòries. Vols convertir-te en un autèntic birdwatcher

3. Passejos amb bici

Els recorreguts amb bici pels camins del delta són l'activitat preferida de moltes famílies, encantades de poder descobrir sobre rodes un entorn únic d'aiguamolls, pinedes i prats, canyissars, dunes i platges. Amb una extensió protegida de prop de mil hectàrees, la bicicleta és el mitjà de transport ideal per no deixar cap racó de banda!   

  • Si vols estar al dia de les propostes d'activitats al delta del Llobregat, consulta l'agenda d'aquest espai natural.
  • Durant la nostra visita o estada en el medi natural, siguem curosos i mantinguem una bona actitud. 


Més informació:

Delta del Llobregat
La porta del Delta, informació turística del Prat de Llobregat
Turisme del Baix Llobregat