Anem de càmping!

Despertar-se al bell mig de la natura, sense horaris. Anar a peu al supermercat i comprar pa acabat de fer. Equip d'animació, servei de cangur i diverses instal·lacions per nens. Un restaurant on esmorzar, dinar i sopar si convé. La possibilitat de conèixer nous amics. Una relació qualitat-preu excel·lent... Són molts els atractius de fer càmping en família. Però, saps què? A les comarques de Barcelona encara en trobaràs més!

A prop de Barcelona hi ha una àmplia oferta de càmpings on gaudir d'unes vacances o una escapada de cap de setmana. La seixantena d'establiments integrats als programes de promoció turística de la Diputació de Barcelona compleixen els requisits per garantir-vos la millor estada, amb un nivell excepcional de qualitat i un servei d'atenció personalitzada. En caravanes, autocaravanes, tendes o bungalous, d'opcions per dormir no us en faltaran! Vosaltres només heu d'escollir si preferiu mar, interior o muntanya.

Si els teus nens han cridat "platja!", al litoral deBarcelona trobareu un bon nombre d'instal·lacions d'acampada ubicades a la vora del mar, en un entorn ideal per gaudir del sol i practicar esports nàutics. En molts casos tenen accés directe a l'aigua, de manera que no haureu de tocar el cotxe durant la vostra estada. CalellaMalgrat de MarPineda de Mar i Santa Susanna són els quatre municipis que han aconseguit la certificació de Destinacions de Turisme Familiar a Costa Barcelona, així que si vols anar de vacances a un lloc amb propostes d'entreteniment especialitzades per a famílies com la teva, no cal que busquis més. Ja l'has trobat!   

Fer càmping a l'interior de les comarques us permet retrobar-vos amb les tradicions rurals i tastar alguns dels millors plats de la gastronomia tradicional catalana. En aquest sentit, no pots deixar de visitar els mercats de pagès, veritables aparadors dels productes de la terra. A les places de Vic o Manresa et sorprendrà una oferta d'especialitats que no para de créixer.

Si ets amant de la muntanya estaràs encantat amb els establiments d'acampada ubicats a Pirineus Barcelona. El Parc Natural del Cadí-Moixeró, al Berguedà, acull una biodiversitat tan gran que els teus nens gaudiran moltíssim amb les sortides d'observació de la fauna que s'hi organitzen i voldran saber-ho tot de la vida, l'entorn i les característiques dels animals protagonistes.

  • A la web de Barcelona és molt més trobaràs l'oferta dels càmpings i els podràs cercar fàcilment.


Més informació:

Turisme Calella
Turisme Malgrat de Mar
Turisme Pineda de Mar
Turisme Vic
Turisme Manresa
Parc Natural de Cadí Moixeró
Turisme Berguedà