Botafumeiro

El Botafumeiro, inaugurat l'any 1975 al barri de Gràcia, és un dels clàssics de Barcelona entre els restaurants d'alta gamma. Està especialitzat en marisc i en peix, portat de les llotges del Cantàbric i del Mediterrani, encara que també tenen bones carns, com la costella DO Vedella Rossa Gallega o el lletó a la brasa. Igualment, té fama el seu arròs caldós amb llamàntol. Entre les postres casolanes destaca el suflé.La decoració de la sala és clàssica, amb abundant fusta, i els salons privats, amb grans llums i cadires art decó, són especialment elegants. Hi ha l'opció de menjar a la barra. Disposa de servei d'aparcament i està obert tots els dies.
Preu mitjà
Alt
Situació
Urbà
Ciutat
Serveis
Admeten targetes
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Aparcacotxes
Carta de vins
Carta en altres idiomes
Climatitzat
Menjadors privats
Sommelier

Al mapa