Miranda

Va ser un dels primers espais de Barcelona que va apostar pels sopars espectacles d’ambient i l’aposta va sortir bé. El Miranda és un d’aquells restaurants on és millor no anar si es busca una nit tranquil·la o una conversa íntima. Més aviat al contrari. Durant tot el sopar, músics, drag queens i, fins i tot, trapezistes animen la vetllada i fan que no solament es gaudeixi amb el sopar que ve a taula, sinó amb tot el que envolta l’espai. Encara que també obre als migdies amb els seus menús, és durant la nit quan el Miranda mostra tot el seu glamur i esdevé un punt de trobada perfecte per començar una nit que promet festa. L’establiment, de decoració exagerada i kitsch, combina els vermells, blaus, negres i daurats a tot el seu mobiliari. Una entrada tota coberta de pell de lleopard, els seients amb motius damasquinats, una volta lluent, una enorme làmpada presidint el lounge… Amb tot, es busca un aire d’espectacle extremat on qui ve a sopar ha d’estar decidit a convertir-se en protagonista. Entre número i número sempre hi ha un moment per triar qualsevol dels plats, amb delícies com el semicuit entier de foie o la tagliatta de vedella amb ruca i parmesà, a més d’altres idees basades en la cuina mediterrània i en els productes que arriben diàriament al mercat de la Boqueria. Com que al Miranda saben que la nit pot ser llarga, també han elaborat una carta Alter Dinners, amb suggeriments més lleugers que es poden demanar, fins i tot, quan potser ja no és possible sopar en un altre lloc. I és que qualsevol hora és adient per tastar els seus blinis de salmó noruec amb salsa de raves, la bruschetta amb caponata d’albergínia o els clàssic sushi.
Preu mitjà
Mig

Al mapa