El Convent

Situat molt a prop del mercat de la Boqueria, aquest establiment ocupa quatre plantes d’un edifici que data de l’any 1713, quan es va edificar el convent de Santa Maria de Jerusalem. Va arribar a ser la primera caserna de la Guàrdia Civil a Barcelona i també la seu del regiment d’artilleria de la ciutat, anomenat la Blusa. En la seva decoració hi predomina la fusta, amb mobiliari antic que recorda la Belle Époque. Ofereixen una cuina catalana de mercat, senzilla i correcta, amb alguns tocs d’imaginació. L’oferta es basa en un menú tant al migdia com al vespre, en què cal escollir d’una llista d’uns vuit plats a preu fix, inclosa la beguda i les postres. Alguns dels plats poden ser la fideuà, la xatonada de bacallà a l’estil de Sitges, els espàrrecs de marge gratinats amb salsa romesco, els cargols a la catalana, el rap amb all i pebre, el carpaccio de peixos fumats amb oli aromàtic, el rellom de vedella amb cava o el bacallà que cuinen de set maneres diferents. La seva carta de vins, correcta, inclou una cinquantena de referències de les principals denominacions d’origen de l’Estat espanyol. Disposen de força salons per a grups, amb una capacitat que oscil·la entre les deu i les cinquanta persones.
Preu mitjà
Mig

Al mapa