El Pou de la Beleta

El propietari i xef del Pou de la Beleta descriu la seva cuina com mediterrània amb tocs de cuina catalana tradicional, productes de temporada i de quilòmetre zero. I en aquest últim punt recau bona part de l'èxit d'aquest local, que conjuga modernitat amb tradició en els seus salons i decoració. I és que tenen un mini hort, on l'equip del restaurant planta des d'herbes aromàtiques a brots, que defineixen segons temporada els plats a cuinar. Cynara és com es diu aquest espai on planten, conreen i recullen també les seves pròpies verdures i hortalisses: un producte cent per cent de proximitat dins el Parc Agrari del Baix Llobregat.A la terrassa del local hi ha un pou que dona nom al local i on es poden degustar plats avantguardistes, com el salmorejo de ceps amb nous de macadàmia garapinyades o les croquetes de pollastre rostit.
Preu mitjà
Mig
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins
Menjadors privats
Terrassa

Al mapa