El Racó

El Racó és un restaurant de marcada tradició familiar, que fa una cuina arrelada a la terra i, alhora, popular i moderna. Diàriament, selecciona els millors productes del mercat i els acompanya amb productes de temporada per aconseguir una cuina senzilla i honesta.Ha convertit la cirera en el seu producte estrella, ja que que Sant Climent de Llobregat és un municipi famós pel cultiu d'aquesta fruita i a El Racó fan una clara aposta pel producte de proximitat. Així, elabora una cuina delicada, que va des d'un pa de cireres fins a un gaspatxo, amb aquesta fruita com a ingredient indispensable.La decoració del local és clàssica, sense ostentacions i, d'entrada, es pot associar al típic restaurant de calçotades, però res més lluny de la realitat. Recentment, s'hi ha dut a terme una profunda modernització: s'ha reformat la cuina, on el comensal pot veure el treball sota els fogons. Disposa d'un ampli menjador per a grups de seixanta persones, per a qualsevol tipus de celebració i d'un extens celler, amb més de tres-centes referències.
Preu mitjà
Alt
Mig
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins

Al mapa