Portes obertes als cellers elaboradors de Cava

Jornada portes obertes cellers de cava
12/10/2020 Diversos municipis

No et perdis la tradicional Jornada de Portes Obertes als cellers elaboradors de Cava, originada fa gairebé 30 anys per la Confraria del Cava.

On?

Cellers elaboradors de cava

Aquest 2020, marcat per la pandèmia, els cellers de Cava han decidit organitzar la tradicional Jornada de Portes Obertes que se celebra anualment el 12 d’octubre. Enguany, tots els cellers que obriran les seves portes ho faran amb reserva prèvia per gestionar els aforaments. Les persones interessades en visitar-los, hauran de contactar el celler prèviament per reservar plaça. Només quan la plaça sigui confirmada es podrà anar al celler.

Els cellers associats a AECAVA que estaran oberts seran Blancher, Canals & Munné, Carol Vallès, Caves Bolet, Celler Vell, Codorníu, Giró Ribot, Olivé Batllori i Pagès Entrena, entre d’altres. Alguns d’aquests cellers oferiran visites gratuïtes i, d’altres, visites de pagament, la recaptació de les quals anirà destinada a causes socials. Alguns cellers també oferiran tastos solidaris a l’exterior de les caves.

Informació i reserves aquí

Confraria del Cava

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

LISTE DES BULLETINS

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.