Oficines de turisme

Als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona hi ha moltes oficines d'informació turística on rebre consells a la teva mida. Posa-t'hi en contacte i pren nota!
Resultats actuals S'estan mostrant 1 - 10 de 68 resultats.
 • Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Sant Sadurní ofereix informació turística de la vila i l'entorn, així com assistència per a reserves i visites. També organitza activitats com el Cavatast, rutes guiades o exposicions.

 • Thermalia - Oficina de Turisme de Caldes de Montbuí

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Caldes de Montbui és l'encarregada de promocionar aquesta localitat, famosa pels balnearis i les aigües termals. Està ubicada a l'edifici de l'Antic Hospital de Santa Susanna, que comparteix amb el museu Thermalia.

 • Oficina de Turisme de Terrassa - Masia Freixa

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Terrassa és el punt neuràlgic de tota la informació necessària per gaudir d'aquesta ciutat i dels seus atractius, des de la ciutat modernista i industrial a l'extraordinari patrimoni medieval. També organitza visites guiades per alguns dels principals punts d'interès de la ciutat.

 • Oficina de Turisme de Sant Celoni

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Sant Celoni rep els visitants amb informació sobre l'oferta turística del poble i del Baix Montseny, així com del Parc Natural del Montseny i el Parc del Montnegre i el Corredor.

 • Oficina de Turisme de Cardona

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Aquesta oficina de turisme organitza nombroses activitats i vistes guiades per la vila, que es poden reservar directament a través de la seva pàgina web.

 • Oficina de Turisme de la Pobla de Lillet

  Oficines de turisme Pirineus

  L'Oficina de Turisme de la Pobla de Lillet ofereix al visitant tot tipus d'informació sobre aquest municipi i els voltants. També posa a la venda entrades per visitar els Jardins Artigas i per pujar al Tren del Ciment. 

 • Oficina de Turisme de Calaf

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Els visitants que s'acostin a l'oficina de turisme poden trobar tot tipus d'informació sobre els punts d'interès cultural i natural de Calaf i del seu entorn, així com també del comerç i el patrimoni. 

 • Oficina de Turisme de Cubelles

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Cubelles s'ubica a l'antic castell de la localitat, convertit en un palauet civil. S'hi pot trobar informació sobre serveis, patrimoni i rutes per fer al municipi. També hi ha una exposició permanent sobre el pallasso Charlie Rivel.

 • Oficina de Turisme de Mataró

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Oficina de turisme que disposa de tota la informació necessària sobre la ciutat i els seus serveis. A més a més, ofereix un servei d'audioguia en diversos idiomes i una àmplia oferta de rutes guiades.

 • Oficina de Turisme del Masnou

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme del Masnou permet al visitant recopilar informació pel que fa als diferents serveis, així com del projecte 'El Masnou. Terra de mar', que recupera el patrimoni local i de promoció del turisme que es duu a terme.

S'estan mostrant 1 - 10 de 68 resultats.